1900 din za nadogradnju visokokvalitetnih svilenih trepavica metodom RUSKI VOLUMEN (4D-6D) u SL NICE kod Beogradske Arene!

Kvalitetna usluga
Ljubazno osoblje
Brzo zakazivanje

U cenu je uključeno:

  • nadogradnja visokokvalitetnih svilenih trepavica metodom RUSKI VOLUMEN (4D-6D)

Zahvaljući najnovijim metodama današnjice za savršen pogled više prepreka nema. Savršen volumen i idealna gustina vašim očima daju poseban izgled uz posebno birane dlake od nerca. One su savršeno lagane i lepršave, tako da ne odaju utisak veštačkih i plastičnih trepavica. Bazira se na nadogradnji svake prirodne dlake uz dodatak dlake od nerca. Zahvaljujući pažljivo odabranim i fino nežnim dlakama, ruski volumen trepavica možete sami birati po vašoj želji ili želji klijenta. Na jednu prirodnu dlaku možete dodati nekoliko dlaka od nerca. Uz ovu saršeno idealnu metodu, svako oko može izgledati prelepo.

Ruski volumen dozvoljava pravljenje od 2 do 6 dlake od nerca koje možete zalepiti na jednu prirodnu dlaku. Tako da osobe koje imaju previše retke svoje prirodne dlake više ne moraju da brinu, jer uz metodu ruski volumen, mogu da postignu gustinu trepavica koju žele. Sam tretman traje oko 2, 2 i po sata u zavisnosti od gustine samih dlaka koje se nalaze na rubu oka, kao i od gustine koju želimo da postignemo. Dok same trepavice na očima posle tretmana mogu da stoje minimum mesec dana. Takođe mnogo zavisi i od klijenta koliko će se pridržavati upustva o negi posle tretmana koje dobija od stučnog lica koji je radio metodu ruski volumen.

Ruski volumen ili 6D je potpuno ista tehnika, ali u odnosu na predhodne tehnike, znatno je napredovala jer dozvoljava pravljenje nekoliko dlaka na jednu prirodnu. Sam princip nege dlaka je vrlo jednostavan, jer sve sto se očekuje od klijenta jeste da ih barem jednom u toku dana rasčešlja sa češljićem za trepavice, kao i da samo oko ne čisti sa sredstvima (tonik, mleko za lice) koji u sebi sadrže masti i ulja. Masti i ulja razgradjuju lepak i time možemo oštetiti nadograđene dlake.

Nadogradnja svilenih trepavica 1na1 je debljina dlake 0.20 mm i dobije se efekat veštačkih trepavica a takav je i osećaj na očima a kod Ruskog volumena se dobije efekat prirodnih trepavica jer je debljina dlake kao i naša prirodna 0.07mm i na očima se ne osete.

 

Ocena ponude

4,8/5 (ocene: 127)
Aleksandra Ljubaznost,profesinalnost,tacnost.
julija Ljubaznost efikasnost

Pitanja

Trenutno nema pitanja, možete da ostavite komentar.

Gde iskoristiti vaučer?

Studio Nice

Bulevar Zorana Đinđića 68/4, Beograd
066/180-318, 011/21-41-908

Vaučer važi

do 16.12.2022.

Napomene

  • Vaučer obuhvata: Nadogradnju visokokvalitetnih svilenih trepavica metodom RUSKI VOLUMEN (4D-6D) u SL NICE kod Beogradske Arene!
  • Obavezno zakazivanje termina unapred!
  • Ako ste sprečeni da dođete, blagovremeno obavestite salon i pomerite zakazani termin, inače će Vam se vaučer računati kao iskorišćen!
  • Jedan vaučer važi za jednu osobu!
  • Možete kupiti više vaučera!
  • Nakon krajnjeg označenog roka iskoristivosti vaučer nije moguće iskoristiti!
  • Obavezno zakazivanje na telefon: 066180318

Slične ponude