1900 din za paket od 10 anticelulit masaža sa limfnom drenažom u ambulanti za fizikalnu terapiju i rehabilitaciju Focus Fizikal! Popust 84%!

12000 DIN
Ponuda je istekla

Niste zadovoljni izgledom Vaših nogu? Nikako da se oslobodite celulita?! Mi imamo pravo i veoma delotvorno rešenje za Vas! "Fokus fizikal" i Kupoman spremili su za Vas paket od 10 anticelulit masaža u trajanju od pola sata sa limfnom drenažom! Započnite borbu protiv ovog upornog i dosadnog neprijatelja još danas, uvek je pravo vreme za to!! Neka Vaše noge zablistaju u punom sjaju! Iskoristite popust od 84% i uštedite čak 10100 dinara!

Manuelna anticelulit masaža ima za cilj da stimuliše krvnu i limfnu cirkulaciju, omogući oslobađanje celulita iz kapsule i da ga putem organa za detoksikaciju izbaci iz vašeg organizma. Ova masaža je savršen, efikasan, potpuno neškodljiv i zdrav način da uklonite celulit! Osim što razbija slojeve celulita, anticelulit masaža poboljšava i curkulaciju, hrani i zateže kožu i daje Vam osećaj zadovoljstva što ste se rešili jednog problema! Limfna drenaža pomaže razmenu materija u organizmu i direktno ubrzava izbacivanje štetnih materija koje pogoduju nastanku celulita. Pomaže u terapiji protiv celulita ali i kod drugih problema s zadržavanjem tečnosti u telu, kao što je otečenost nogu, ruku.

http://www.ffb.rs


Pitanja

Teodora
4.10.2012. 17:17
Da li se elektrostimulacija obavlja istovremeno kad i masaža/drenaža, ili posle tretmana? I koliko traje ako se radi posle?
Kupoman
Teodora, elektrostimulacija nije u okviru ove ponude! :)

Gde iskoristiti vaučer?

Focus Fizikal

Koče Kapetana 43, Vračar, Beograd
011/240-4046, 064/258-8985

Vaučer važi

do 8.10.2012.

Napomene

Slične ponude