1900 din za paket od 10 anticelulit masaža sa limfnom drenažom u salonu Rialto na Vračaru! Popust 81%!

10000 DIN
Ponuda je istekla

Niste zadovoljni izgledom Vaših nogu? Nikako da se oslobodite celulita?! Mi imamo pravo i veoma delotvorno rešenje za Vas! Salon lepote "Rialto" i "Kupoman" spremili su za Vas paket od 10 anticelulit masaža u trajanju od pola sata sa limfnom drenažom. Započnite borbu protiv ovog upornog i dosadnog neprijatelja još danas! Neka Vaše noge zablistaju u punom sjaju! Iskoristite popust od 81% i uštedite 8100 dinara!

Manuelna anticelulit masaža ima za cilj da stimuliše krvnu i limfnu cirkulaciju, omogući oslobađanje celulita iz kapsule i da ga putem organa za detoksikaciju izbaci iz Vašeg organizma. Ova masaža je savršen, efikasan, potpuno neškodljiv i zdrav način da uklonite celulit! Osim što razbija slojeve celulita, anticelulit masaža poboljšava i cirkulaciju, hrani i zateže kožu i daje Vam osećaj zadovoljstva što ste se rešili jednog problema! Limfna drenaža pomaže razmenu materija u organizmu i direktno ubrzava izbacivanje štetnih materija koje pogoduju nastanku celulita. Pomaže u terapiji protiv celulita ali i kod drugih problema s zadržavanjem tečnosti u telu, kao što je otečenost nogu, ruku.

Frizersko-kozmetički salon "Rialto", lociran u samom srcu Vračara, nudi veliki izbor usluga visokog kvaliteta u prijatnom ambijentu. Posetite ih i uverite se i sami!


View

Pitanja

Ksenija
22.10.2012. 13:59
maser ili maserka?
Kupoman
Ksenija, maserka! :)

Gde iskoristiti vaučer?

Frizersko-kozmetički salon Rialto

Cara Nikolaja II 86, Beograd
011/2437321, 063/7027-738

Vaučer važi

do 14.12.2012.

Napomene

Slične ponude