1900 din za paket treninga: 8 treninga na Fitvibe aparatu uz prisustvo trenera na prvom treningu + 4 treninga po izboru uz savete o ishrani i programu vežbanja u studiju Top Form!

4000 DIN
Ponuda je istekla
Izaberite varijantu:

U cenu je uključeno:

  • 8 treninga na Fitvibe aparatu uz prisustvo trenera na prvom treningu
  • 4 treninga po izboru uz savete o ishrani i programu vežbanja

Fitness & Aerobic studio za žene "Top Form" nalazi se u ulici Rumenacka 33. Pored sale za grupne treninge, "Top Form" raspolaže i ženskom teretanom sa najkvalitetnijim i najefektnijim spravama (life fitness, technogym, nautilus) gde ćete uz stručan nadzor instruktora i izradu programa prema Vašim potrebama sigurno pronaći ono što Vam odgovara i Vaše telo dovesti do savršenog izgleda! U ponudi su i individualni treninzi, korišćenje saune, ergoline solarijuma, tretmani masaže (relaksaciona, parcijalna i anticelulit) i depilacija. Top Form ima i svlačionicu sa ormarićima, kupatilo sa tuševima, besplatno merenje procenta masti, mišića i vode svaki drugi mesec. U mogućnosti ste da kombinujete razne vrste programa. Treninzi koje vode stručno osposobljeni instruktori sa višegodisnjim iskustvom su veoma raznovrsni i interesantni jer se koriste mnogobrojni rekviziti: tegiće za ruke i noge različitih težina, elastične trake, lopte za pilates, palice, stepere, fokusere, male lopte. U ponudi su i razni programi za decu svih uzrasta (jazz balet, sportska školica, karate), a "Top Form" je jedino mesto u gradu gde možete probati i trenirati pole dance fitness. Dobrodošli u fitnes centar "Top Form"!

http://www.studiotopform.rs

https://www.facebook.com/fitnescentar.topform?fref=ts


Ocena ponude

4,8/5 (ocene: 5)
Marijana Masaža.
Ana Ljubazno osoblje. Opremljenost teretane. Urednost prostora.

Pitanja

Trenutno nema pitanja, možete da ostavite komentar.

Gde iskoristiti vaučer?

Fitnes centar studio TOP FORM

Rumenačka 33, Novi Sad
064/1148-081

Vaučer važi

do 18.5.2019.

Napomene

  • Vaučer obuhvata: paket treninga: 8 treninga na Fitvibe aparatu uz prisustvo trenera na prvom treningu + 4 treninga po izboru uz savete o ishrani i programu vežbanja
  • Jedan vaučer važi za jednu osobu!
  • Jedna osoba može kupiti više vaučera!
  • Vaučer aktivirati najkasnije do 18.05.!
  • Nakon aktivacije vaučer važi mesec dana!
  • Sve informacije o treninzima i terminima možete dobiti na broj telefona: 064/1148-081
  • Nakon aktivacije vaučer važi mesec dana!
  • Nakon krajnjeg označenog roka iskoristivosti vaučer nije moguće iskoristiti!

Slične ponude