1900 din za porodičnu ulaznicu za pravljenje slatkiša u Muzeju slatkiša!

2500 DIN
Ponuda je istekla

U cenu je uključeno:

  •  porodična ulaznica za pravljenje slatkiša
  • ulaznica važi za dvoje odraslih i dvoje dece

Ko kaže da vremeplov ne postoji. U našem muzeju vratićete se u detinjstvo, a onda svetlosnom brzinom preleteti u hipermoderni svet.

Prvi muzej ovog tipa u Evropi. Jedini na jednom mestu imamo izložene eksponate, stare originalne ambalaže i omote starih žvaka, nezaboravnih bombona i lizalica i drugih slatkiša koje smo predano skupljali godinama.

Tu su najpoznatiji ex YU proizvodi, iz različitih epoha, ali i neki svetski poznati brendovi koji su 80ih i 90ih bili jako popularni. Stara dobra Plazma, Cigaret žvaka, kolekcije Cipiripija, Jupi sok, nezaboravni gondola Eurokrem. Pored čula vida, ukusa i mirisa, nismo zapostavili ni čulo sluha, te sve vreme možete čuti zvuke starih dobrih reklama koje bude nostalgiju.

Kakav bi to bio slatki muzej, a da nema slatku radionicu, gde može štošta da se proba, ali i napravi. Da li ste nekad sami pravili šećernu vunu, koristili čokoladnu fontantu sa voćem ili pravili jedinstvene gumene bombone sa narom.

Međutim, trudili smo se da bude zanimljivo za sve generacije, posebno za najmlađe. Uvalite se u kadu punih bombona. Igrajte se u pravoj kućici Ivice i Marice, uhavite hvataljkom bombone, uslikajte lebdeće slatkiše...i jos puno drugih iznenadjenja, zanimljivosti i poklona, u modernom i atraktivnom ambijentu.

Vratite se na tren u prošlost. Osetite miris detinjstva. Dodji, Vidi, Oseti.

*U neposrednoj blizini se nalazi uvek raspoloživa, odlična i povoljna garaža Zeleni venac, tako da o parkingu ne morate brinuti kada dolazite u naš slatki muzej.

Ocena ponude

4,7/5 (ocene: 3)
Saša Sve pohvale , deca i mi smo bili prezadovoljni uslugom ...sadrzaj i neke nove stvari smo saznali...pravili cokoladu po svom ukusu... poseticemo opet ...
Nora Prelepo iskustvo, ljubazne kustoskinje i nostalgičan povratak u detinjstvo :)

Pitanja

Trenutno nema pitanja, možete da ostavite komentar.

Gde iskoristiti vaučer?

Muzej slatkiša

PAJSIJEVA 1, Beograd

Vaučer važi

do 15.4.2023.

Napomene

  • Vaučer obuhvata: Porodična ulaznica za pravljenje slatkiša!
  • Jedan vaučer važi za jednu osobu!
  • Možete kupiti više vaučera!
  • Obavezna je najava dolaska nakon dobijanja vaučera!
  • Radno vreme od utorka do nedelje od 11 do 19h, ponedeljak je neradan dan!
  • Kontakt telefon:064/5551922
  • Obavezno je poneti odštampan vaučer!
  • Nakon krajnjeg označenog roka iskoristivosti, vaučer nije moguće iskoristiti!

Slične ponude