1900 din za tretman za topljenje masnih naslaga, zatezanje kože i skidanje strija Apollo aparatom u salonu Derma Life na Obilićevom vencu! Popust 68%!

6000 DIN
Ponuda je istekla
Vrhunska usluga
Brzo zakazivanje
Ljubazno osoblje

"Kupoman" i "Derma Life" pripremili su za Vas tretman topljenje masnih naslaga, zatezanje kože i skidanje strija Apollo aparatom uz popust od 68% i uštedu 4100 dinara po tretmanu!

Tokom životnog veka naš organizam se neminovno menja. Sa godinama, ali i posle nekih prirodnih stanja (trudnoća, naglo gubljenje težine i sl.) tragovi ovih promena postaju sve vidljiviji. U estetskom smislu najuočljivije promene su stvaranje bora, gubljenje sjaja i vitalnosti kože i njeno opuštanje (mlitavost), gomilanje masnih naslaga u različitom obimu i na raznim delovima tela, kao i celulit. Iako nema „leka“ za starenje, ohrabruje saznanje da postoje načini da neke od ovih estetskih i zdravstvenih problema otklonimo, a neke znatno ublažimo. Apollo je jedinstveni patentirani sistem treće generacije korišćenja radiofrekventne energije (radiofrekvencija RF) u oblasti estetske medicine i kozmetologije. Ona danas predstavlja najbolju metodu za poboljšanje fiztičkog izgleda u nastojanju da se postigne idealna figura putem remodeliranja i estetskog oblikovanja lica i tela. Nije invazivan i izuzetno je efikasan. Rezultati su vidljivi već posle prvog tretmana. Ovo je metoda uklanjanja celulita i masnih naslaga bez igala, skalpela i bolova. Tretmani uz Apolo aparat su bezbolni i prijatni. Aparat je efikasan u primeni kod: redukcije celulita, smanjivanje lokalizovanih masnih naslaga na stomaku, zadnjici, rukama ili vratu, kao i kod zatezanja kože posle liposukcije ili naglog gubitka kilograma i regeneracije - produkcije novog kolagena i rejuvenacije kože! Posle ovog tretmana koža će vam biti zategnutija, a strije će se vidno smanjiti!

U salonu "Derma Life" možete uraditi tretmane lica vrhunskim preparatima, mezoterapiju lica i tela bez igala sa vrhunskim preparatima. U njihovoj ponudi nalaze se još i masaža lipomasažerom (LPG), takođe i ručna masaža sa vrhunskim kremama, mikrodermoabrazija, pedikir, manikir, topla i hladna depilacija, parafinska pakovanja, izlivanje noktiju, nadogradnja trepavica! Posetite ih i uverite se u kvalitet usluge!


Прикажи Dermalife на већој мапи

Pitanja

Trenutno nema pitanja, možete da ostavite komentar.

Gde iskoristiti vaučer?

Derma Life

Obilićev venac 18-20, Beograd
011/2183-827, 063/203-372

Vaučer važi

do 10.12.2012.

Napomene

Slične ponude