19000 din za pregled fizijatra i 10 fizikalnih dana sa 4 procedure (elektroterapija, magnetna, laser i shockwave) u ProHealth klinici u centru grada!

38000 DIN
Ponuda je istekla
U cenu je uključeno:
 
 • pregled lekara specijaliste fizijatra - subspecijaliste reumatologa
 • 10 terapijskih dana sa 4 procedure fizikalne terapije (elektroterapija,magnetna,laser i shockwave) ,prema individualnoj potrebi

Nakon uzete  lične ,porodične anamneze i lokalnog stausa, pristupa se pravljenju plana rehabilitacionog protokola koji podrazumeva prvo rešavanje osnovnog uzroka bolesti u cilju sigurnog lečenja i sprečavanja bilo kojih komplikacija ,kao i postizanja maksimalno dobrih rezulta.

Rešava se akutni problem bola,a nakon toga se pristupa lečenju putem elektro th,laserom,magnetom i drugim rehabilitacionim tehnikama elekto th,krio th i kinezi th. Protokole lečenja sprovode iskusni i dobro edeukovani fizioterapeuti,po nalogu lekara specijaliste fizikalne medicine i rehabilitacije.
 
ProHealth klinika je renomirana zdravstvena ustanova smeštena u samom centru i srcu Beograda, u ulici Kneza Miloša 88a , objekat D ,u  Skyline  zgradi,  a po kvalitetu i uzoru na američke zdravstvene centre. 
 
ProHealth koncept nudi:
 • preglede lekara fizijatra- reumatologa 
 • fizikalnu terapiju kod degenerativnih reumatskih bolesti kao i kod ortopedskih stanja i povreda ,nakon neuroloških i kardiovaskularnih tegoba,kod neuropatskog bola itd
 • dermatologa 
 • pedijatra 
 • ortopeda 
 • kardiologa 
 • sprovodimo fizikalnu terapiju i kinezi terapiju kod dece  sa aspekta deformiteta  po tipu kifoza i skolioza,ravnih stopala,tortikolisa itd.cerebralne paralize
 • procedure estetske medicine  sa  inovativnim procedurama.

Vrlo uspešno sprovodimo ranu rehabilitaciju nakon operacija na srcu , nakon cerebrovaskularnog insulta – šloga, kao i svih postoperativnih stanja.  Poseban akcenat stavljamo na tretman kičmenog stuba, cervikalnog  i lumbalnog sindroma,diskus hernije,  kod svih akutnih i hroničnih bolnih stanja i deformiteta kičmenog stuba ( kifoza, skolioza itd.) kao i sportske povrede .

Prohealth klinika se nameće kao lider na srpskom tržištu iz gore navedenih oblasti, a svoj poslovni integritet i iskustvo doneli smo pravo iz američkih zdravstvenih centara i bolnica.
 
Pod vođstvom medicinskog direktora klinike, doc.dr sc.med Slavice Eremić, specijaliste za fizikalnu medicine i rehabilitaciju i subspecijaliste reumatologa, renomiranog stručnjaka  sa dugogodišnjim profesionalnim iskustvom možemo se pohvaliti jednom od najmodernije opremljenih sala za fizikalnu madicinu i rehabilitaciju,gde se sprovode procedure  (laser, magnet,ifs, tens , dds, ef ,uz i galvanska struja ) različitim i najmodernijim aparatima za elektro terapiju ,schock wave terapiju , krio terapiju ,  kinezi tejping , opšta i medicinska masaža i anticeluit masaža,kao i sve protokle lečenja kinezi th procedurama.
 
Zašto nas preporučuju za diskus hernije?
 
Svakom pacijentu se pristupa strogo individualno. Nakon uzete  lične ,porodične anamneze,lokalnog statusa, pristupa se pravljenju plana rehabilitacionog protokola,koji podrazumeva prvo rešavanje osnovnog uzroka bolesti,evaluacije kliničkog nalaza, uz praćenje dijagnosnih postupaka kroz magnetnu rezonancu,skener ,rtg,emng itd,te lab. i pretraga i aplikacije ort.pomagala u slučaju potrebe.
 
U čemu smo još najbolji?
 
Namećemo se kao lideri u ranoj postoperativnoj rehabilitaciji iz domena svih posoperativnih stanja, nakon  kardiovaskularnih opreacija,šloga,nakon operacije kuka i kolena,achillove pete i sl. zatim postpartalnim  vežbama za žene posle porođaja ,masaže opšte,lokalne ,sportske,limfne drenaže.
 
Tokom meseca aprila spremili smo akcije i popuste kako bismo apsolutno svim grupama građana učinili dostupnim najbolje i najkvalitetnije iz naše ponude. 
 
 
https://prohealth.rs/
 

Ocena ponude

5/5 (ocene: 2)
Mirjana Prezadovoljna sam vaucerom, osobljem svi su divni i momak na prijemu Stefan i doktori intrernista i reumatolog sve pohvale svima ljubazni strucni svaka cast

Pitanja

Trenutno nema pitanja, možete da ostavite komentar.

Gde iskoristiti vaučer?

ProHealth Klinika

Kneza Miloša 88a, objekat D (Skyline zgrada), Beograd

Vaučer važi

do 30.6.2024.

Napomene

 • Vaučer obuhvata: pregled fizijatra i 10 fizikalnih dana sa 4 procedure (elektroterapija,magnetna,laser i shockwave) u ProHealth klinici u centru grada!
 • Nakon kupovine vaučera obavezno je zakazati termin!
 • Na pregled je potrebno doneti vaučer!
 • Kontakt telefon: 011 690 0197, 061 2877 737
 • Radno vreme: ponedeljak-petak od 08-20h, subota od 08-13h
 • Ukoliko ste sprečeni da dođete na tretman blagovremeno obavestite kliniku inače će se vaučer smatrati iskorišćenim!
 • Nakon krajnje navedenog datuma nije moguće koristiti vaučer! 

Slične ponude