1950 din za brazilsko ispravljanje kose Cadiveu keratinom u salonu L&C! Popust 72%!

7000 DIN
Ponuda je istekla

Brazilski keratin, tretman za oštećenu kosu, je najnapredniji, najbrži i najefikasniji način da se Vaša oštećena kosa oporavi i da joj se vrati njen prirodni izgled. Već nekoliko godina unazad širom je rasprostranjen i popularan po svim zemljama Južne Amerike. U poslednjih godinu dana napravio je pravi preokret u salonima Centralne Amerike, SAD-a, Srednjeg istoka, Portugalije, Spanije, Singapura, Novog Zelanda I Australije. Odnedavno je dostupan i na nasem trzistu!

Struktura kose je kombinacija kompleksnih proteina zvanih keratin i njene prirodne vlažnosti. U zdravoj kosi zastupljenost keratina je oko 90% dok je preostalih 10% vlažnost. Keratin je generalno odgovoran za čvrstinu i otpornost kose , dok je njena prirodna vlažnost uglavnom odgovorna  za elastičnost, fleksibilnost, mekoću i njen prirodni, zdrav izgled. Nažalost, ispravljivači kose, boja, mini val, feniranje, sunce, zagađenost, hemikalije u bazenima pa cak i svakodnevno tretiranje kose kao sto je češljanje mogu da unište nivo keratina i vlažnosti u kosi. Brazilski keratin, revolucionarni  tretman koji koristi kombinaciju keratina kako bi oporavio ostećenu kosu zamenjujući njen prirodni keratin izgubljen tokom feniranja, farbanja i ostalih hemijskih procesa. Ovaj napredni tretman proizvodi keratinske nanomolekulue koje preobražava u mikro granule koje se zatim učesljavaju u kosu. Za razliku od tradicionalnog keratinskog spreja (npr. dubinsko pranje kose), ovaj tretman u kremastoj strukturi  prodire duboko u ostecenu i ispucalu dlaku bez ostavljanja suvog izgleda kose.

Ovaj tretman koristi isti protein keratina koji se nalazi u kosi, ali u manjoj količini, koji se onda pričvršćuje za strukturu kose zarad njenog trajnog oporavka. Koristi se Brasil Cacau keratin američkog proizvođača Cadiveu. Brazilski keratin je jednostavno najbrži, tehnički najnapredniji i najefikasniji oporavak kose na svetu. Ova nova vrsta tehnologije je uspešna na svim vrstama kose ali najveći rezultati su postignuti upravo na ekstremno oštećenoj kosi!

Studio "L&C" se već 10 godina brine o lepoti i vitalnosti Vaše kose. Svojim klijentima pruža najviši kvalitet, a učenicima prenose znanje i iskustvo vrhunskih majstora. Ako želite da saznate čime je frizerski studio "L&C" zaslužio poverenje svojih klijenata, posetite  ih i uverite se u vrhunski kvalitet usluge! Iskoristite popust od 72% i uštedite 5050 dinara!

http://www.lcstudio.wh.rs


Pitanja

Marija
29.7.2012. 18:12
HVALA :))
Kupoman
Nema na čemu! :)

Gde iskoristiti vaučer?

Frizersko-kozmetički studio za žene L&C

Nikolaja Gogolja 8, Beograd, Beograd

Vaučer važi

do 15.9.2012.

Napomene

Slične ponude