1950 din za Murad mezoterapiju lica sa hijaluronom, vitaminom C i zelenim čajem! Popust 50%!

3900 DIN
Ponuda je istekla
Nova, efikasna tehnika za brže i dublje prodiranje aktivnih supstanci i aktiviranje metabolizma u dermisu je mezoporacija. Ova metoda primenjuje pulsne naizmenične struje koje stvaraju elektromagnetno polje koje otvara privremene kanale (mezopore) u lipidnom sloju između epiderma i derma, i time omogućava prolaz aktivnih supstanci u žive slojeve kože. Metoda se kombinuje i sa primenom ultrazvuka i radio talasa.
  • Hijaluronska kiselina
Hialuronska kiselina je prirodni ugljeni hidrat iz grupe mukopolisaharida. Ona je sastavni deo dermisa ali sa godinama njena koncentracija u tkivu značajno opada. Kao što se veliki molekuli hialuronske kiseline u dermisu vezuju za kolagen i elastin, tako se isto vezuju i za belančevinu keratin, koja se nalazi u površinskom sloju stratum corneuma, kada se nanesu površinski. Naneta na kožu pravi elastični, transparentni film, koji stimuliše prirodne zaštitne mehanizme kože i pomaže joj u očuvanju mekoće, elastičnosti i napetosti. Izuzetno vezuju vlagu. Koristi se u tretmanima zrele i dehidratisane kože kao “punilac”. Biokompatibilna je, bezbedna i dobro se toleriše. Vrlo je efikasna.
  • Vitamin C
Ispoljava fotoprotektivno dejstvo i ubrzava zarastanje i obnovu kože. Inhibitorno deluje na melanogenezu, pa se koristi i za ublažavanje povećane pigmentacije i melazmi.  Najčešće se koristi kao preparat za prevenciju starenja kože.
  • Zeleni čaj
Zeleni čaj ima i izrazito antioksidativno delovanje, pa se preporučuje za negu umorne kože pod stresom i izložene nepovoljnim spoljnima faktorima.
 
Murad d.o.o. je generalni uvoznik i distrubuter dr Murad kozmetike. Na ovim prostorima je prisutan od 2003, i za više od devet godina je prisutan u preko 400 apoteka, salona i dermatoloških ordinacija širom Republike Srbije, Republike Crne Gore, Republike Makedonije, Republike Srpske i Bosne i Hercegovine. Firma se bavi veleprodajom, maloprodajom preparata dr Murad, kao i uslugama tretmana dr Murad! Dođite i uverite se u najkvalitetniju uslugu!
 
http://murad.rs
 
http://www.facebook.com/pages/Murad-doo-Beograd/101346463295444


Pitanja

Trenutno nema pitanja, možete da ostavite komentar.

Gde iskoristiti vaučer?

Murad d.o.o.

Beogradska 54, Beograd
011/383-58-21 i 011/383-58-22

Vaučer važi

do 24.3.2013.

Napomene

  • Obavezno zakazivanje unapred!
  • Jedan vaučer važi za jednu osobu!
  • Jedna osoba može da kupi 2 vaučera!
  • Radno vreme: radnim danima od 08:00 do 20:00, subotom od 9:00 do 16:00
  • Kontakt telefon za zakazivanje: 011/383-58-21 i 011/383-58-22

Slične ponude