1950 din za Spa dan (2 relaks masaže 30 minuta, slana soba 25 minuta, bazen i sauna 3h) za dvoje u wellness centru Hotela Park*****!

5040 DIN
Ponuda je istekla
Izaberite varijantu:
Izvrsni maseri
Ljubazno osoblje
Odmor za dušu

Pripremili smo jednu savršenu ponudu za Vas - dve masaže od po 30 minuta i nakon toga su Vam na usluzi zatvoreni bazen i sauna u periodu od 3 sata tog dana u prelepom Wellness centru hotela Park u Novom Sadu! Ukoliko želite možete vaučer iskrostiti samo za sebe, i na taj način dobijate masažu od sat vremena i korišćenje bazena i saune.

Wellness centar se nalazi u Novom Sadu, u luksuznom hotelu PARK sa 5 zvezdica. Wellness se prostire na komfornih 1.500 kvadratnih metara, čime je omogućena raznovrsna i kvalitetna paleta wellness usluga. Radno vreme Wellness Centra je svakim radnim danom i vikendom od 8 do 22h. Na samom ulazu u centar nalazi se recepcija Wellnessa, gde će Vam se prijatno osoblje naći na usluzi bez obzira da li želite da postanete naš član, da zakažete masažu ili samo da odete u obilazak centra. Ukoliko dolazite sopstvenim prevozom, vozilo možete ostaviti na besplatnom parkingu pored hotela Park.

 • Relax masaža:

Prijatna ručna masaža koja pogoduje svima. Kombinuje lagani dodir, trljanje i gnječenje. Obrađuje celo telo,od stopala do vrata i glave. Relax masaža smanjuje napetost, ubrzava cirkulaciju i ublažava hronični bol. Trajanje masaže je 30 minuta.

 • Bazen:

Dozvolite sebi potpuno opuštanje u prijatnom ambijentu našeg bazena. Bazen je dužine 13m, širine 6m, i dubine 155cm. Temperatura vode se održava na 28 stepeni. U okviru bazena nalazi se protein bar koji u ponudi ima raznovrsne ceđene sokove, kafe, proteinske napitke i sve drugo što Vam je potrebno da biste povratili snagu i uživali.

 • Sauna:

U wellness centru možete koristiti dve saune, temperature 75°C i 90°C. Obe saune su mešovite, što znači da ih u isto vreme mogu koristiti i muškarci i žene. U sauni dolazi do relaksacije mišica i poboljšanja opšteg psihofizičkog stanja. Redovnom upotrebom poboljšavate otpornost organizma, sagorevate kalorije, ublažavate stres, stabilizujete krvni pritisak, i na prirodan način odstranjujete nečistocu iz Vaše kože

 • Slana soba (25 minuta)

Haloterapija je pomoćna i potpuno prirodna metoda za prevenciju i poboljšanje zdravlja ali ne zamenjuje medikamentoznu terapiju. Zasniva na udisanju vazduha sa mikročesticama prirodne kamene soli. To je dozirani boravak u posebno napravljenoj sobi – slanoj sobi, koja imitira prirodnu slanu pećinu sa lekovitom mikroklimom, i u kojoj specijalni uređaj "halogenerator" dodatno raspršuje čestice aerosola u prostoriju. Kristali kamene soli, kao prirodni jonizatori, poboljšavaju kvalitet vazduha jer proizvode negativne jone koji se nalaze samo na moru, u okolini slapova ili u vazduhu nakon oluje. Terapija u slanim sobama blagotvorna je kod upornih zapalenja sinusa, bronhitisa, bronhijalne astme, deluje na iskašljavanje i odlepljivanje sluzi iz pluća, utiču na obnavljanje sluzokože disajnih organa. Ova terapija je efikasna za poboljšanje opšteg fizičkog zdravlja, ali i za savremenih tegoba poput stresa, napetosti, umora, iscrpljenosti.Prostorija koja je sa svih strana obložena prečišćenom solju, od velikog je značaja za sve one koji imaju probleme sa kožnim oboljenjima i disajnim organima. Takođe, može delovati i preventivno.Preporučuje se rekreativcima i sportistima, jer prilikom napornih treninga, mobiliše sve rezerve u organizmu i sanira umor i nepovoljne efekte nakon takičenja. Veoma je korisna i profesionalnim pevačima pred nastup, kao i osobama oslabljenog imunološkog sistema.

http://www.wellnesshotelparkns.com


Ocena ponude

4,7/5 (ocene: 143)
Nataša Maseri vrlo profesionalni
Milorad Savrsena masaza, odlicna sauna, cisto i uredno.

Pitanja

Sandra
10.2.2017. 23:10

Koliko je iznajmljivanje peskira, bade mantila i papuca za jednu osobu?

Kupoman

Sandra, nažalost nemamo takvu informaciju. Za sve dodatne informacije kontaktirajte Hotel Park. :)

Gde iskoristiti vaučer?

Wellness centar Hotel Park

Novosadskog sajma 35, Novi Sad
021/47-22-777 ili 062/290-210

Vaučer važi

do 6.3.2017.

Napomene

 • Obavezno zakazivanje minimum 3 dana ranije!
 • Bazen i sauna se mogu koristiti maksimalno 3 sata pre ili posle masaža!
 • Treba poneti kupaći, peškir, papuče, a postoji i mogućnost da iznajmite na licu mesta peškir, papuče i bade mantil!
 • Jedan vaučer važi za dve osobe!
 • Vaučer može biti i za jednu osobu, tada masaža traje sat vremena!
 • Možete kupiti više vaučera!
 • Radno vreme: od ponedeljka do nedelje od 08:00 do 22:00
 • Kontakt telefon: 021/47-22-777 ili 062/290-210

Slične ponude