1990 din za 10 ručnih anticelulit masaža sa limfnom drenažom u studiju lepote Bella Verona na Trgu Nikole Pašića u centru Beograda! Popust 75%!

8000 DIN
Ponuda je istekla

Manuelna anticelulit masaža ima za cilj da stimuliše krvnu i limfnu cirkulaciju, omogući oslobađanje celulita iz kapsule i da ga putem organa za detoksikaciju izbaci iz vašeg organizma. Ova masaža je savršen, efikasan, potpuno neškodljiv i zdrav način da uklonite celulit! Osim što razbija slojeve celulita, anticelulit masaža poboljšava i curkulaciju, hrani i zateže kožu i daje Vam osećaj zadovoljstva što ste se rešili jednog problema!  Tretman ručne masaže izuzetno je efikasan u borbi protiv pomorandžine kore, dok pakovanje utiče na prokrvljenost krvnih sudova i razbija limfne čvorove i na taj način reguliše ponovno nastajanje celulita!

Salon lepote "Bella Verona" se nalazi u samom centru grada, na trgu Nikole Pašića broj 1. Prostor je organizovan tako da obezbedi privatnost klijenata, a boravak je vrlo prijatan. Stručno osoblje ima višegodišnje iskustvo i razume svakodnevne potrebe svojih klijenata. Pružaju usluge profesionalnog šminkanja, solarijum, manikir, depilacije, tretmane lica.


Pitanja

Trenutno nema pitanja, možete da ostavite komentar.

Gde iskoristiti vaučer?

Bella Verona

Trg Nikole Pašića 1, Beograd
011/334-8100

Vaučer važi

do 29.9.2013.

Napomene

  • Obavezna rezevacija unapred!
  • Ako ste sprečeni da dođete, blagovremeno obavestite salon i pomerite zakazani termin, inače će Vam se vaučer računati kao iskorišćen!
  • Jedan vaučer važi za jednu osobu!
  • Jedna osoba može da iskoristi više vaučera!
  • Radno vreme: od ponedeljka do petka od 11:00 do 19:00, subota od 12:00 do 17:00
  • Kontakt telefon: 011/334-8100

Slične ponude