1990 din za anticelulit paket - 10 anticelulit masaža sa limfnom drenažom + 10 termo pakovanja! Popust 86%!

14000 DIN
Ponuda je istekla
Izaberite varijantu:

Bliži se lepo vreme, a Vi niste zadovoljni izgledom Vaših nogu? Nikako da se oslobodite celulita?! Mi imamo pravo i veoma delotvorno rešenje za Vas! Studio lepote "Exclusive style" i Kupoman spremili su za Vas paket od 10 anticelulit masaža u trajanju od pola sata sa limfnom drenažom i 10 termo pakovanja takođe u trajanju od 30 minuta po fantastičnoj ceni od svega 1990 dinara! Započnite borbu protiv ovog upornog i dosadnog neprijatelja još danas i dočekajte spremne leto! Neka Vaše noge zablistaju u punom sjaju! Iskoristite popust od 86% i uštedite čak 12010 dinara!

Manuelna anticelulit masaža ima za cilj da stimuliše krvnu i limfnu cirkulaciju, omogući oslobađanje celulita iz kapsule i da ga putem organa za detoksikaciju izbaci iz vašeg organizma. Ova masaža je savršen, efikasan, potpuno neškodljiv i zdrav način da uklonite celulit! Osim što razbija slojeve celulita, anticelulit masaža poboljšava i curkulaciju, hrani i zateže kožu i daje Vam osećaj zadovoljstva što ste se rešili jednog problema! Limfna drenaža pomaže razmenu materija u organizmu i direktno ubrzava izbacivanje štetnih materija koje pogoduju nastanku celulita. Pomaže u terapiji protiv celulita ali i kod drugih problema s zadržavanjem tečnosti u telu, kao što je otečenost nogu, ruku. Nakon anticelulit masaže, na kritične regije nanosi se termo gel, a preko gela folija koja ima ulogu da dodatno pojača dejstvo gela. Termo pakovanje dodatno pojačava dejstvo anticelulit masaže i limfne drenaže!

Dođite u Salon lepote "Exclusive style" i prepustite Vaše noge rukama profesionalnih masera i očekujte vidljive rezultate! Njihovo bogato dugogodišnje radno iskustvo će učiniti da lepši, zategnutiji i samopouzdaniji dočekate predstojeće sunčane dane!


Прикажи Exclusive style на већој мапи

Pitanja

Marina
1.8.2012. 18:00

Ja sam, takodje krenula u ponedeljak sa tretmanima i isto mi rade samo masazu bez termo pakovanja, struja im je iskljucena, nosim svoje ulje, kao i carsav i peskir...Da li mozete da stupite sa njima u kontakt i vidite kako cemo to da resimo?

Kupoman

Marina, kontaktirali smo salon i rešavanje situacije je u toku! :)

Gde iskoristiti vaučer?

Exclusive Š&I

Vojvode Stepe 161, Beograd

Vaučer važi

do 18.12.2012.

Napomene

Slične ponude