1990 din za brazilsko ispravljanje kose QOD GOLD keratinom u salonu M&M! Popust 80%!

10000 DIN
Ponuda je istekla

"Kupoman" i Salon lepote "M&M" pripremili su za Vas fantastičnu ponudu! Iskoristite popust od 80% i uz uštedu od čak 8010 dinara podarite sebi oporavljenu, negovanu, sjajnu i pravu kosu svakoga dana! Neka Vaša frizura iz dana u dan izgleda kao da je upravo napravljena u frizerskom salonu!

QOD Gold  keratin je jedan od vodećih brendova u svojoj oblasti, sadrži nanočestice zlata i postiže vrhunske rezultate. Tretman sadrži više faza i traje od jednog do dva sata - u zavisnosti od gustine kose. Na kosu se nanosi keratin koji zamenjuje njen prirodni keratin izgubljen tokom feniranja, farbanja, blajhanja, nadogradnje kose i drugih hemijskih procesa. Pod visokom temperaturom i korišćenjem specijalnih pegli keratin se zaključava u dlaku hidrirajući je i dajući joj visok sjaj. Efekti ovog tretmana feniranje traju od tri do šest meseci u zavisnosti od stepena oštećenja kose. Posle pranja kose, dovoljno je da je samo prosušite fenom i frizura će izgledati kao da su je oblikovali profesionalci. Ovaj svetski hit je potpuno bezbedan tretman za sve tipove kose - tanku, oštru, farbanu, a najbolji rezultati vidljivi su na ekstremno oštećenoj i farbanoj kosi. Kosa momentalno postaje zdravija, prava i lakša za održavanje!

U prijatnom ambijentu salona lepote "M&M" dočekaće Vas ljubazno i stručno osoblje! Dođite i uverite se u kvalitet usluge!

Pitanja

Trenutno nema pitanja, možete da ostavite komentar.

Gde iskoristiti vaučer?

SZR M&M+

Cara Dušana 78, Zemun, Beograd

Vaučer važi

do 18.10.2012.

Napomene

Slične ponude