1990 din za keratinsko Coco Choko ispravljanje kose! Popust 80%!

10000 DIN
Ponuda je istekla

"Kupoman" i Frizersko-kozmetički salon "Exclusive style" pripremili su za vas fantastičnu ponudu! Iskoristite popust od 80% i uz uštedu čak 8010 dinara podarite sebi oporavljenu, negovanu, sjajnu i pravu kosu svakoga dana! Neka Vaša frizura iz dana u dan izgleda kao da je upravo napravljena u frizerskom salonu!

Coco Choco brazilski keratinski tretman za oštećenu kosu, je najnapredniji, najbrži i najefikasniji način da se Vaša oštećena kosa oporavi i da joj se vrati njen prirodni izgled. Coco Choco je revolucionarni tretman koji koristi kombinaciju keratina kako bi oporavio oštećenu kosu zamenjujući njen prirodni keratin izgubljen tokom feniranja, farbanja i ostalih hemijskih procesa. Ovaj napredni tretman proizvodi keratinske nanomolekule koje preobražava u mikro granule koje su zatim učešljane u kosu. Za razliku od tradicionalnog keratinskog spreja (npr. dubinsko pranje kose), ovaj tretman u kremastoj strukturi prodire duboko u oštećenu i ispucalu dlaku bez ostavljanja suvog izgleda kose.

U moderno opremljenom frizersko-kozmetičkom salonu "Exclusive style" dočekaće Vas veoma stručno i ljubazno osoblje, raznovrstan asortiman usluga, kao i kvalitet na najvišem nivou. Sve to zajedno učiniće Vašu posetu ovom salonu  potpunim ugođajem i zadovoljstvom!


Прикажи Exclusive style на већој мапи

Pitanja

Tijana
17.4.2012. 07:23
Evo mene opet :))) recite mi da li je sigurno da mogu danas da uplatim??? u mejlu mi je stigla poruka da je poslednji dan uplate ponedeljak 16.04.? Ako moze danas, bez razmisljanja sada idem da uplatim!
Kupoman
Tijana, sigurno 100%! :)

Gde iskoristiti vaučer?

Exclusive Š&I

Vojvode Stepe 161, Beograd

Vaučer važi

do 0.0.0.

Napomene

Slične ponude