1990 din za paket mršavljenja: 5 kavitacija + 5 liftinga tela u Studiju Angel Four! Popust 91%!

22500 DIN
Ponuda je istekla

1990 din za paket mršavljenja 5 kavitacija i 5 liftinga tela u Studiju Angel Four! Ultrazvučna kavitacija je dokazano delotvorna, neinvazivna i bezbolna, sigurna i brza metoda alternativne liposukcije pomoću koje se bez hirurške intervencije odstranjuju masne ćelije, a rezultati su momentalni, vidljivi i trajni. Tajna ove revolucionarne mašine za trajnu razgradnju i otklanjanje masnih ćelija jeste u specifičnoj ultrazvučnoj frekvenciji na koju reaguju isključivo masne ćelije. Kavitacijom se čvrste masne ćelije pretvaraju u tečne i time omogućava njihovo lakše izbacivanje iz organizma. Kritično područje tretira se specijalnom sondom kroz koju ultrazvučni talasi prodiru u potkožno masno tkivo i selektivno razbijaju stanice masnih ćelija a pri tome se ne oštećuje okolno zdravo tkivo.  Rezultati su vidljivi već nakon prvog tretmana, u obimu struka može da se izgubi od 1 do 4 cm. Tokom tretmana nema nikakvog neugodnog osećaja, a tretman je potpuno bezbolan. Ponuda uključuje 5 kavitacija i 5 ultrazvučnih liftinga tela! Tretman ultrazvukom predstavlja veoma efikasnu metodu uklanjanja celulita i masnih naslaga. Ultrazvučni talasi se pored medicinskih sve češće koriste i u kozmetičke svrhe, posebno su dragoceni u tretiranju celulita i masnih naslaga.Prilikom prolaska kroz masno tkivo ultrazvučni talasi gube deo svoje energije koji se pretvara u toplotu time se temperatura u masnim ćelijama povećava i ubrzava se njihov metabolizam. Ovo dalje dovodi do lipolize razlaganja masnih ćelija u masne kiseline koje se delom troše za rad mišića a delom izbacuju iz tela prirodnim putem. U isto vreme ultrazvučni talasi izazivaju naizmenično zatezanje i opuštanje tkiva te tako vrše veoma efikasnu dubinsku masažu tkiva. Dolazi do snabdevenosti ćelija kiseonikom i hranljivim materijama i efikasnije eliminacije štetnih materija iz organizm

"Angel Four" nudi širok asortiman usluga i može se pohvaliti najkvalitetnijim preparatima svetskih renomiranih kuća. "Studio Angel" za negu kose koristi liniju Alfa Parf iz Milana dok za negu lica i tela nudi tretmane sa Dr.Temt kozmetikom. Usluge koje salon pruža su raznovrsne: sve vrste frizerskih usluga, tretmani lica, masaže, depilacije (posebno se izdvaja depilacija mednom emuluzijom), solarijum, manikir, pedikir, nadogradnja noktiju. Profesionalno i uvek dobro raspoloženo osoblje uvek Vam stoji na raspolaganju i brine se o Vašem izgledu. Posetite ih, prepustite se profesionalcima i postanite njihov stalni zadovoljni korisnik!


Pitanja

Ana
2.4.2014. 13:01
Postovani, interesuje me da li ovo vazi samo za regiju stomak ili mi mogu raditi drugu regiju mesto te npr.noge.Pise da se kupon mora iskoristiti do 19.4. Ako ga kupim danas ne stignu mi uraditi 5masaza sa razmakom 5dana...a ponuda vazi jos 9dana...?
Kupoman
Ana mogu se raditi i noge u okviru ove ponude, a što se tiče iskoristivosti, bitno je da aktivirate vaš vaučer do naznačenog termina, odnosno da odete na prvi tretman do 19.04.2014. :)

Gde iskoristiti vaučer?

Angel Four

Raše Radujkova 16, Novi Sad
021/6366-033

Vaučer važi

do 17.4.2014.

Napomene

  • Obavezno je zakazivanje unapred!
  • Ako ste sprečeni da dođete, blagovremeno obavestite salon i pomerite zakazani termin, inače će Vam se vaučer računati kao iskorišćen!
  • Jedan vaučer važi za jednu osobu!
  • Jedna osoba može iskoristiti više vaučera!
  • Radno vreme salona: od ponedeljka do petka od 10:00 do 20:00, subotom od 09:00 do 14:00
  • Kontakt telefon salona: 060/6366-030

Slične ponude