1990 din za tretman kriolipolize-Revolucionarni tretman uklanjanja masnih naslaga u Hifu centru Anahata-Vračar!

8000 DIN
Ponuda je istekla

U cenu je uključeno:

  •  tretman kriolipolize-Revolucionarni tretman uklanjanja masnih naslaga 

Kriolipoliza ciljano eliminiše masti, da bi se telo preoblikovalo direktno ispod kože. Ovo je dokazana metoda, koja se široko primenjuje svuda u svetu i kojom se postiže željeni oblik tela. Metoda je dobila naziv iz engleskog jezika “CoolSculpting”, a smanjuje masti na određenim delovima tela kroz proces hlađenja. To je neinvazivna procedura i ne zahteva nikakav oporavak. Kriolipoliza daje rezultate na željenim delovima tela tako što uništava masne naslage neposredno ispod kože što omogućava oblikovanje tela.

Kriolipoliza je jedinstvena procedura koja dovodi do eliminacije masnih ćelija iz tela tako što ciljano tretira određene oblasti uz pomoć inovativnog postupka hlađenja.

Hladan proces kriolipolize kristališe, odnosno zamrzava masne ćelije ispod kože ostavljajući kožu nepovređenom, a uništava potkožne masne ćelije. Ovakve masne ćelije se eliminišu iz tela prirodnim fiziološkim procesom. Podešavanje i praćenje temperature se pažljivo prati da bi se sprečilo oštećenje kože, stvarajući potpuno bezbedan proces koji može efikasno da eliminiše masti koje ishrana i vežbanje ne mogu. Rezultati tretmana su dugotrajni, čime se pruža brz i jednostavan način željenog izgleda.

Efikasnost ove metode je zasnovan na činjenici da su masne ćelije po svojoj prirodi veoma osetljive na hladnoću i, za razliku od ostalih ćelija, mogu da budu uništene kada se izložene hladnoći. One se tada kristališu, a potom postepeno oslobađaju masnoću. Kristali leda uništavaju membranu masne ćelije, uzrokujući njihovo pucanje.

Izumrle masne ćelije se apsorbuju prirodnim procesima iz tela u periodu od 1-3 meseca, odnosno 4-12 nedelja nakon tretmana.

https://www.facebook.com/anahatacentar/

www.anahata.rs

Pitanja

Trenutno nema pitanja, možete da ostavite komentar.

Gde iskoristiti vaučer?

Hifu centar Anahata

Vukice Mitrović 22, Beograd

Vaučer važi

do 20.6.2020.

Napomene

  • Vaučer obuhvata:  Tretman kriolipolize-Revolucionarni tretman uklanjanja masnih naslaga!
  • Jedan vaučer važi za jednu osobu!
  • Možete kupiti više vaučera!
  • Kontakt telefon: 061/24-11-271
  • Obavezna je najava dolaska i zakazivanja termina unapred!
  • Radno vreme je od pon-subote od 09-13h
  • Ako ste sprečeni da dođete, obavestite centar najmanje jedan dan ranije i pomerite zakazani termin, inače će Vam se vaučer računati kao iskorišćen!
  • Nakon krajnjeg označenog roka iskoristivosti, vaučer nije moguće iskoristiti!

Slične ponude