1990 din za tretman lica BYONIK laserom (ublažava linije i bore, čisti pore, ujednačava ten) u Zirna exclusive beauty centru! Popust 56%!

4500 DIN
Ponuda je istekla

Za  klijente koji traže delotvoran tretman, sada je tu Byonik metoda. Istraživanja su dokazala da određena svetlost lasera aktivira ćelijsku razmenu materija, tako da su oneprimorane da apsorbuju male molekule. Za ove istraživačke radove Beauty lumis razvila je laserski uređaj sa različitim talasnim dužinama, podesivom frekvencijom pulsiranja i odnosom pulsiranja sa individualnim emitovanjem energije preko PLT-a (Personal Live Trigger). Ovaj laser, velike učinkovitosti, radi bez stvaranja toplote u segmentu telesne temperature. Byonik laserom PROFESSIONAL max, beauty lumis predstavlja uređaj koji sa individualno prilagođenom tehnologijom (Personal Life Trigger) posreduje u ćelijskoj razmeni materija, tako da ćelije preko transmembranskog difuzionog refleksa preuzimaju prethodno pripremljene nanopartikule (hranjive materije ćelija), čime dolazi do dinamizacije razmene materija. Ovde se aplikuje pulsirajuće svetlo lasera određene talasne dužine, frekvencije i energije na površinu kojoj je potreban tretman, što se pokreće individualnim otkucajima srca osobe kojoj se radi tretman. Beauty lumis je ovaj uređaj i postupak u oblasti opšte i estetske kozmetike prijavio kao patent.

Kako deluje Byonik laser?

Byonik professional max laser kombinuje 2 talasne dužine od 655 nm i 785 nm. Talasna dužina 655 nm ima oblast zračenja  „crveno“. Ona deluje u gornjoj oblasti kože i u medicini se koristi samo za lečenje rana. U kozmetici ovu talasnu dužinu biramo da bismo delovali protiv inflamatornog starenja (starenje kože uslovljeno upalama). Talasna dužina 785 nm ima oblast zračenja „blisko infra-crveno“  i samim tim stiže do svih slojeva kože. Ova talasna dužina podstiče mikrocirkulaciju, a time i razmenu materija kože, doprinosi rasterećenju limfe i obnavljanju ćelija. Upravo saradnja ove dve talasne dužine dovodi do uspostavljanja funkcija kože i održavanju mladalačkog izgleda. Zbog blagotvornog anti-inflamatornog dejstva, Byonik metod optimalno reguliše i neguje deficite kože kao što su akne i rozacee, pa se zbog toga preporučuje i mlađim osobama sa problematičnom kožom. BYONIK tretman predstavljakorak na putu ka zdravoj i revitalizovanoj koži. Byonik dubinsko čišćenje pora podrazumeva čišćenje i hidrataciju kože Byonik proizvodima uz upotrebu Byonik lasera. Tretman se radi jednom sedmično, a broj tretmana se određuje pomoću specijalnog upitnika, a zavisi od stanja kože i životnog stila klijenta. Tretman nije invazivan i potpuno je bezbolan,  a rezultate možete osetiti nakon prvog tretmana.

Neka rezultati govore sami za sebe!

  • Vidljivo ublažava linije i bore
  • Ujednačava ten
  • Prečišćava pore
  • Povećava volumen kože
  • Povećava volumen usana
  • Poboljšava vlažnost kože
  • Daje vitalniji izgled

Metoda je neinvanzivna, radi se laserom, stavlja se posle maska na lice i krema za oblast oko očiju uz masažu lica.Nakon tretmana preporučuje se upotreba Byonik proizvoda za kućnu negu kako bi rezulat bio što bolji i dugotrajniji.Tretman sa BYONIK  Professional max laserom se ne preporučuje kod malignih procesa (rak, tumori), kod medicinske terapije citostaticima, imuno-supresivima ili lekovima koji sadrže arsen i kod radioterapije (i 3-6 meseci nakon terapije). Osim toga, kontraindikacije postoje kod fotosenzibilnosti, za direktno zračenje očiju (oprez u predelu oko očiju), za zračenje otvorenih fontanela i kod hipertireoze.Počastite sebe BYONIK-om i Vaša koža će Vam biti zahvalna.

http://zirna-systems.com


Pitanja

Trenutno nema pitanja, možete da ostavite komentar.

Gde iskoristiti vaučer?

Zirna exclusive beauty centar

Novosadskog sajma 4a/4, Novi Sad
021/446-060

Vaučer važi

do 18.4.2013.

Napomene

  • Obavezno je zakazivanje  unapred!
  • Ako ste sprečeni da dođete, blagovremeno obavestite salon i pomerite zakazani termin, inače će Vam se vaučer računati kao iskorišćen!
  • Jedan vaučer važi za jednu osobu!
  • Jedna osoba može da kupi više vaučera!
  • Radno vreme salona: od ponedeljka do subote od 12:00 do 20:00
  • Kontakt telefon salona: 021/446-060

Slične ponude