1990 din za tretman (relax masaža, infra kabina, solarijum) u hotelu Dash u Novom Sadu!

4000 DIN
Ponuda je istekla
Izaberite varijantu:
PONUDA OBUHVATA 90 minuta privatnog boravka u našem spa centru (prostor za masaže) za jednu osobu u iznosu od 1990 rsd, 45 min relaks ili terapetuske masaže po izboru, korišćenje infra kabine (40-500C) i solarijuma.
 
Hotel Dash smešten je u mirnom delu Novog Sada u ulici Vršačka 11, i predstavlja moderno dizajniran i opremljen hotel sa četiri zvezdice. On, kako izgledom, tako i profesionalnom uslugom mami i strane i lokalne korisnike.
  Od 2010. godine cilj nam je da pružimo uslugu koju je teško zaboraviti i kojoj se ljudi iznova vraćaju, a broj zadovoljnih korisnika govori da u tome i uspevamo. 
Ukoliko želite da se odmorite od svakodnevnice, ili pak da napravite pomak u svom poslovnom okruženju, hotel Dash je pravo mesto za Vas. 
 
 
Wellness centar hotela predstavlja idealan prostor za odmor i razonodu gde svako može pronaći nešto za sebe. Provedite ugodne trenutke u našem wellness kompleksu i uverite se u prijatan ambijent i profesionalne usluge koje je danas sve teže pronaći.
 
 
Infra kabina
 
Poklonite sebi miran duh u mirnom telu. Dopustite koži da prodiše i ponovo se probudi, odmorite se, posmatrajte napetost kako nestaje u vrelini vazduha naše infra kabine. Otresite sa sebe stres i nelagodnost na izazovnih 40-50°C.
Infracrveno zračenje potstiče lučenje endorfina (hormona sreće) što dovodi do dobrog raspoloženja, te ima veliki značaj u borbi protiv stresa, opušta i oslobađa nervno-emocionalne napetosti.
Tretmani u infracrvenoj kabini imaju umirujući efekat na nervni sistem, pomažu kod nesanice, pospešuje se koncentracija, jača imunitet i bobra protiv virusa i infekcija. Naročito se preporučuje kod ubrzanja regeneracije nakon sportskih povreda, bolova u zglobovima i mišićima, hroničnog umora, čestih glavobolja i depresije. Žene vole da koriste infracrvenu kabinu, zbog toga što uspešno eliminiše celulit ukoliko se redovno koristi.
 
Masaža
 
 
Živimo u brzom vremenu i vrlo često u toj brzini zaboravljamo da vodimo brigu o potrebama svog tela. Mišići su ti koji sakupljaju teret radnih dana u nedelji, a masaža je najbolji način da se istog rešimo. Usporite i prepustite se stručnim rukama našeg osoblja. 
 Relaks masaža je izuzetno opuštajući tretman Vašeg tela koji ima moć da umiri struje Vašeg organizma. Blagim i prijatnim manuelnim pokretima terapeuta, postajete opušteniji i preplavljeni talasom rajske mirnoće. Relaks masaža kao opuštajući tretman ima psihosomatsko dejstvo jer se njom Vaš um dovodi u savršen željeni balans sa Vašim telom.
Terapeutska masaža ima za cilj da proizvede određene terapijske efekte i benefite. Terapeutski ciljevi masaže se definišu kroz saradnju klijenta i terapeuta. Kod terapeutske masaže svakom se klijentu pristupa individualno u skladu sa njegovim potrebama, radi rešavanja određenog problema.
 
   
Ukoliko želite da se odvojite od spoljašnjeg sveta ili želite da iznenadite dragu osobu, treba da se odlučite za našu ponudu. Uvek će Vas dočekati srdačno i profesionalno osoblje, kome je iskustvo klijenta prvo po prioritetu.
 Posetite Dash, mesto gde ste uvek dobrodošli.
 

 

Ocena ponude

4,9/5 (ocene: 9)
Nenad Jako lepo uradjeno, izuzetno čisto. Fino i ljubazno osoblje. Bazen prelep. Masaža profesionalna.
jelena Mir, potpuni ugodjaj, sve ispoštovano, higijena odlična.

Pitanja

Trenutno nema pitanja, možete da ostavite komentar.

Gde iskoristiti vaučer?

Hotel DASH ****

Vršačka 11, Novi Sad
061/61-61-161

Vaučer važi

do 29.2.2020.

Napomene

 • Vaučer obuhvata: tretman (relax masaža, infra kabina, solarijum)
 • *Vaučer je moguće iskoristiti od nedelje do četvrtka
 • Jedan vaučer važi za jednu osobu!
 • Jedna osoba može kupiti više vaučera!
 • Peškiri su uključeni u cenu vaučera!
 • Bade mantil i papuče možete iznajmiti na licu mesta!
 • Radno vreme wellness centra: 07:00h-23:00h!
 • Potrebno je najaviti dolazak minimum dva dana ranije!
 • Kontakt telefon: 061/61-61-161
 • Ako ste sprečeni da dođete, blagovremeno pomerite zakazani termin, inače će Vam se vaučer računati kao iskorišćen!
 • Nakon krajnjeg označenog roka iskoristivosti, vaučer nije moguće iskoristiti!

Slične ponude