1990 din za uklanjanje 1 veće ili 5 manjih promena na koži u Endermološkom centru LPG na Terazijama!

4600 DIN
Ponuda je istekla

U cenu je uključeno:

  • uklanjanje 1 veće ili 5 manjih promena na koži

Bradavice (verruca)

su virusne kožne patološke promene koje ako se ne odstrane mogu vrlo lako da se razmnože po ostalim kožnim regijama. Mogu biti zaobljena uzdignuća kože - verruca plana juvenilis ili neravna, tvrda, orožala kožna uzdignuća verruca vulgaris koja se, ne retko javljaju u velikom broju i različitog su oblika i boje (od boje kože do mrkocrne). Najčešće ih možemo primetiti na rukama, licu, vratu, ali i ispod pazuha, na stomaku, grudima i leđima, kao i drugim otkrivenim delovima tela ali i nna kapcima. Sve bradavice mogu se odstraniti, bez ikakvog rizika po zdravlje.

Ponekad je potrebno uraditi i histopatološki (HP) pregled ako postoji sumlja u prirodu i vrstu kožne promene koja izgleda kao bradavica.

Keratoze

podsećaju na bradavice, ali to nisu, Predstavljaju benigne tumore epidermisa građene od vezivne strome i epitela u pravilnom odnosu. Prilično se česte promene koje se javljaju u srednjoj i starijoj životnoj dobi a najviše oko pedesete godine života. Mogu biti seboreične i aktinične. Seboroične keratoze su bradavičaste promene i najčešće se pojavljuju na telu, kod osoba ženskog pola,naročito u predelu oko dojki i na vratu. Kod osoba koje su se tokom života puno izlagale sunčevoj svetlosti javljaju se i na licu, šakama. Najčešće su zaravnjene (u nivou kože) tako da ih ponekad možemo pomešati sa mladežom. Mogu porasti i do nekoliko centimetara, biti sivo-crne ali su to, pre svega, bezazlene promene koje se vrlo lako i bezbolno uklanjanju. Aktinične keratoze su promene na koži i nastaju oštećenjem usled izlaganja UV zracima, ili dugotrajnim korišćenjem solarijuma. Najčešće se javljaju na licu, ušnim školjkama i poglavine. Obično su crvene fleke prekrivene tankom krastom koja nikako da zaraste. A, ako se ne preduzmu koraci njenog uklanjanja, nakon niza godina, može se stvoriti uslovi za nastajanje planocelularnog karcinoma.

Fibromi

su benigne izrasline na koži koji se javljaju kod svih osoba, muškog ili ženskog pola, najčešće kod osoba srednjihj godina. Predispozicija za njihov nastanak su gojaznost, hormonski disbalans, hronična iritacija i svakako genetska predispozicija. Poslednjim ispitivanjima došlo se do zaključka da prisustvo HPV virusa tip 6 i 11 može podstaći njihovu pojavu.

Endermološki centar LPG je prvi zvanično otvoren u Srbiji i Crnoj Gori, za uklanjanje celulita i masnih naslaga, reoblikovanje tela, čije rezultate pomno prate strucnjaci iz LPG centra u Francuskoj, a uz saglasnost i odobrenje FDA (američke Agencije za hranu i lekove).

LPG centar u Beogradu tokom 2010 godine istakao se originalnim Medical Spa konceptom koji je objedinio elemente tradicionalne, komplementarne medicine kao sto su Reiki i aromaterapija sa najsavremenijim aparaturnim tehnikama kao sto su mezoterapija aparatom Achthyderm bez primene igala i endermologija u programima za reoblikovanje, rejuvenaciju tela i poboljsanje strukture koze lica i tako znacajno doprineo poboljsanju kvaliteta zivota svojih klijenata.

Ocena ponude

5/5 (ocene: 12)
Radinka Tacnost, urednost profesionalnost.
Ilija Ljubaznost, pristup pacijentu, posvecenost i dostupnost za svaki vid pitanja.

Pitanja

Tanja
26.1.2021. 18:16
Poštovani, Da li u ovu ponudu spada i uklanjanje tvrde bradavice na stopalu, staru par godina
Kupoman
Tanja, vaučer obuhvata uklanjanje 1 veće ili 5 manjih promena na koži, da biste dobili informaciju vezano za bradavice na stopalu, potrebno je da pozovete centar na br. tel. 060/6600 183, 011/3238 844, 011/3346 531:-)

Gde iskoristiti vaučer?

Endermološki centar LPG

Terazije 29 (sprat II), Beograd
060/6600 183, 011/3238 844, 011/3346 531

Vaučer važi

do 31.1.2021.

Napomene

  • Vaučer obuhvata: Uklanjanje 1 veće ili 5 manjih promena na koži!
  • Jedan vaučer važi za jednu osobu!
  • Jedna osoba može kupiti više vaučera!
  • Obavezna je najava i rezervacija termina unapred!
  • Kontakt telefoni: 060/66-00-183, 011/33-46-531
  • Radno vreme: pon-pet  08-21h, subotom 08-14h!
  • Ako ste sprečeni da dođete, blagovremeno obavestite salon i pomerite zakazani termin, inače će Vam se vaučer računati kao iskorišćen!
  • Nakon krajnjeg označenog roka iskoristivosti, vaučer nije moguće iskoristiti!

Slične ponude