1999 din za tihu knjigu u obliku automobila za decu od 1 +

3000 DIN
Ponuda je istekla

Predstavljamo vam edukativnu igračku koja će zabaviti i podučiti vaše mališane na kreativan način - Auto tiha knjiga za razvoj fine motorike!

Ova šarmantna igračka u obliku automobila je dizajnirana da pruži mnoštvo edukativnih izazova prilagođenih uzrastu dece od 12 meseci do 5 godina. Unutar igračke nalaze se različite igre koje će podržati razvoj finih motoričkih veština kod dece, istovremeno ih podstičući na učenje i istraživanje. Jedna od igara je "Gledam na sat", koja će pomoći starijoj deci da prepoznaju brojeve i osnove vremena.

Ovo će biti zabavna aktivnost koja će ih pripremiti za kasnije obaveze i disciplinu u životu. Uz to, igračka sadrži i elemente poput zakopčavanja dugmadi, rajferšlusa, vežbanja vezivanja pertli, kao i raznih kopči i zadataka. Sve ove igre će podstaknuti dete da razvija spretnost prstiju i koordinaciju pokreta, što će biti od ključnog značaja za kasnije veštine pisanja, crtanja i manipulacije sitnim predmetima. Igračka je ručno rađena.

Proizvođač: PR Simli

https://www.facebook.com/SeemlToys

 

 

Pitanja

Trenutno nema pitanja, možete da ostavite komentar.

Gde iskoristiti vaučer?

SEEMLY TOYS

Bulevar Vojvode Mišića 10 ( zgrada Jugošped ), Beograd

Vaučer važi

do 18.4.2024.

Napomene

  • Nakon kupovine proizvoda javiti se na telefon: 0611513586
  • Kupljeni proizvod je moguće preuzeti lično ili poslati Post Expressom
  • Lično peuzimanje je moguće na adresi Bulevar Vojvode Mišića 10 ( zgrada Jugošped ), radnim danima od 13h do 17h uz obaveznu prethodnu najavu
  • Za iznose veće od 3500 din poštarina je besplatna!

Slične ponude