2000 din za ONLINE konsultacije sa nutricionistom i kompletan program ishrane za redukciju težine ili podizanje imuniteta!

5000 DIN
Ponuda je istekla

U cenu je uključeno:

  • ONLINE konsultacije sa nutricionistom i kompletan program ishrane za redukciju težine ili podizanje imuniteta

 

Ne brojimo kalorije, ne radimo testove intolerancije, ne merimo delove tela, ne delimo telo na pojedine organe, ne cepkamo vas na delove već vas posmatramo kao celinu!

Živimo u 21. veku  a lečimo se,razmišljamo i hranimo  se kao da smo u mračnom srednjem veku.

Razvoj nauke na poljima epigenetike, kvantne medicine, nutricionizma i metafizike  nam dokazuje da naša tela nisu motor sa unutrašnjim sagorevanjem, ne vodi nas endokrini sistem, nisu životinjske namirnice izvor zla, priroda ne pokušava da nas ubije, ne postoje genetske bolesti, biti star ne znači i biti bolestan itd.

Shodno tome, pristup problemima kao što je redukcija težine i dostizanje idealne po principu brojanja kalorija jeste potpuno prevaziđena nauka.

Takođe, ne postoji tako nešto kao što je  intolerancija na hranu, postoje samo narušene unutrašnje barijere koje izazivaju reakcije na pojedine sastojke hrane pri čemu dobijate simptome poput nadutosti, gasova,grčeva, glavobolja, osipa, ekcema, bolova u zglobovima, umora i sl.

Ne posedujemo organ koji se zove imuni sistem...naše celo telo jeste imuni sistem!

Savremeni nutricionizam pristupa ljudskom telu kao inteligentnoj kreaciji koja za svoje harmonično funkcionisanje zahteva adekvatan odnos vrsta koje je nastanjuju i materija koje je grade.

Da...dobro ste čuli...

Naša tela su nastanjena raznim mikroorganizmima koji čine našu normalnu floru a svaki disbalans tog ekosistema vodi između ostalog i promenama u telesnoj težini, raspoloženju, promenama u radu probavnih organa i mnogim drugim simptomima.

Zaboravite na naporne i dosadne dijete u kojima vam se nalaže da merite hranu u gramima i koje u vama izazivaju jedino osećaj krivice i težine  a daju rezultate na kratke staze.

Upoznajte se sa prirodnim načinima ishrane koji ćete sa lakoćom usvojiti i primenjivati do kraja života a koji će vam doneti rezultate koje toliko dugo očekujete.

Individualni programi ishrane koji vam se nude, obezbeđuje optimalan unos svih potrebnih vitamina, minerala i drugih hranljivih materija a vode optimalnom zdravlju i blagostanju.

Budite najbolja verzija sebe...jer vi to zaslužujete !

Pitanja

Trenutno nema pitanja, možete da ostavite komentar.

Gde iskoristiti vaučer?

CENTAR ZA RAZVOJ ANIMA STUDIO

Miše Dimitrijevića 33, Novi Sad
062 10 90 479

Vaučer važi

do 25.4.2021.

Napomene

  • Vaučer obuhvata: ONLINE konsultacije sa nutricionistom i kompletan program ishrane za redukciju težine ili podizanje imuniteta!
  • Jedan vaučer važi za jednu osobu!
  • Nakon dobijanja vaučera kontaktirati centar na tel: 062 10 90 479; e-mail: animacentarzarazvoj@gmail.com!
  • Obavezno dostaviti broj vaučera!
  • Nakon krajnje označenog roka iskoristivosti, vaučer nije moguće koristiti!

Slične ponude