2000 din za termin za fudbal na otvorenom ili u balon hali u Sportskom centru ALBATROS u Novom Sadu!

2500 DIN
Ponuda je istekla

U cenu je uključeno:

  • termin za fudbal na otvorenom ili u balon hali
  • svlačionica na raspolaganju u rezervisanom terminu
  • termin je isključivo subotom

 

Sportski centar Albatros je nov i moderan sportsko rekreativni kompleks u Novom Sadu. Počeo je sa radom 2015. godine.Prvo su pušteni u rad tereni za fudbal i tenis, koje su naši sugrađani prepoznali kao jako kvalitetne, te su tako postali naši redovni gosti, a naš sportski centar njihovo omiljeno mesto za sportsko rekreativne aktivnosti. Pored navedenih terena, u sklopu centra nalaze se kafić, teretana i škola fudbala. U planu je otvaranje i spa centra.

BALON HALA:
Posedujemo najmoderniji i najveći balon u gradu, izgrađen prateći najviše svetske standarde, kako bismo našim igračima pružili najbolje uslove za igru. Dimenzije terena su 20x40m, sa podlogom urađenom od najnovije generacije veštačke trave (posedujemo sertifikate FIFE i UEFE), koja je ispunjena granulatom, zbog kog je mogućnost povrede pri padu, svedena na minimum. Rezultat se očitava pomoću elektronskog semafora.


Balon je rađen po uzoru na najnoviju tehnologiju, koristeći duple membrane, što bi značilo da nema kondenza, leti vas štiti od toplote, a zimi od hladnoće. Garantujemo temperaturu od 20 o C +, čak i u najhladnijim zimskim danima, koju obezbeđujemo pomoću pumpi za uduvavanje toplog vazduha – termogena. Unutar balona nalazi se 12 reflektora koji obezbeđuju odličnu vidljivost noću.
Posedujemo četiri moderno opremljene svlačionice sa podnim grejanjem, tuševima, fenovima, kao i sa prozorima koji obezbeđuju prirodnu ventilaciju. Svaka ekipa dobija ključ od svlačionice kojoj samo oni imaju pristup.
Na raspolaganju Vam je i toalet, nezavisno od svlačionica.

OTVORENI TEREN:
Na raspolaganju Vam je i otvoreni teren za fudbal, dimenzija 20x40m, sa metar prostora iza kornera i aut linija. Podloga je, i na ovom terenu, urađena od najnovije generacije veštačke trave (posedujemo sertifikate FIFE i UEFE), koja je ispunjena granulatom, zbog kog je mogućnost povrede pri padu, svedena na minimum.
Na terenu se nalazi 12 reflektora, koji obezbeđuju odličnu vidljivost noću. Zaštitna mreža nalazi se oko i iznad terena. Klupice za rezervne igrače nalaze se ispred terena.
Elektronski semafor za očitavanje rezultata.

KAFIĆ:
U okviru našeg sportskog centra, nalazi se lep i moderan kafić koji Vam stoji na usluzi pre ili posle rekreacije, kao idelano mesto za opuštanje od ubrzanog tempa života. Zastakljeni deo kafića omogućava Vam da imate pogleda na dešavanja na terenu pod balonom, kao i na baštu kafića.
U ponudi Vam je:
-širok asortiman pića sa vrlo pristupačnim cenama
-Wi-Fi internet
-3 LCD televizora sa kanalima Arena sporta, za gledanje najaktuelnijih sportskoh dešavanja
-velika letnja bašta prekrivenu tendom, u kojoj smo Vam obezbedili 2 LCD televizora, oivičenu zelenilom koje stvara ugodan ambijent
-stojimo Vam na usluzi za organizovanje svih vrsta proslava, druženja i rođendana.

https://sr-rs.facebook.com/sportskicentaralbatros

Pitanja

Trenutno nema pitanja, možete da ostavite komentar.

Gde iskoristiti vaučer?

ALBATROS Sportski centar

Dragoslava Srejovića 12, Veternik, Novi Sad
066/555-004

Vaučer važi

do 30.6.2020.

Napomene

  • Vaučer obuhvata: termin za fudbal na otvorenom ili u balon hali u Sportskom centru Albatros!
  • Svlačionica na raspolaganju u rezervisanom terminu!
  • Vaučer važi isključivo subotom!
  • Neophodno je rezervisati termin!
  • Kontakt: 066/555-0004 i 066/555-0003
  • Nakon krajnjeg naznačenog roka iskoristivosti vaučer nije moguće koristiti!

Slične ponude