2090 din za punjenje usana u poliklinici Beograd! Popust 74%!

8000 DIN
Ponuda je istekla

"Kupoman"  i Poliklinika "Beograd" Vam omogućavaju da ispunite želju o lepšim, punijim i zavodljivijim usnama o kojima ste oduvek maštali! Iskoristite popust od 74% i uz uštedu od čak 5910 dinara i priuštite sebi mogućnost da budete još lepše i privlačnije!

Popunjavanje usana u Poliklinici "Beograd" je veoma jednostavan, bezbolan i potpuno bezbedan tretman koji će učiniti Vaše usne apsolutno predivnim! Intervencija se vrši tako što se ubrizgava nova generacija biopolimera - Silimas 350. U zavisnosti od stepena resorpcije Vašeg organizma efekti mogu da traju od devet meseci pa čak do dve godine. Ova intervencija daje potpuno prirodan izgled Vašim usnama, a postiže se i efekat peglanja bora oko usta.

Poliklinika "Beograd" pruža usluge lekara svih specijalnosti koji rade preglede i dijagnostiku na vrhunskim uređajima najnovije generacije i u veoma prijatnom ambijentu kako i dolikuje jednoj renomiranoj privatnoj zdravstvenoj ustanovi. Čast im je što je ogroman broj pacijenata do sada poklonio poverenje njihovim stručnjacima i nadaju se da ćete i Vi to učiniti i postati deo njihove velike porodice. Lekari i drugo osoblje Vam stoje na raspolaganju 24 časa svakog dana u godini!

www.poliklinika-beograd.com


Pitanja

Mira
23.7.2012. 23:40
Ja sam uplatila ali mi jos nista nije stiglo na mejl?
Kupoman
Miro, vaučer stiže u roku od dva radna dana od momenta uplate. :)

Gde iskoristiti vaučer?

Poliklinika Beo-Grad

Džona Kenedija 10f, Beograd,

Vaučer važi

do 7.9.2012.

Napomene

Slične ponude