20990 din za PRP tretman podmlađivanja lica, vrata, dekoltea ili regije po izboru sopstvenom krvnom plazmom u Euromediku na Slaviji!

Najveći privatni zdravstveni sistem
Pouzdani lekari
Veliki broj lokacija

U cenu je uključeno:

 • PRP tretman podmlađivanja lica,vrata, dekoltea ili regije po izboru sopstvenom krvnom plazmom u Euromediku na Slaviji!

PRP tretman podmlađivanja lica, vrata, dekoltea ili regije po izboru sopstvenom krvnom plazmom u široj populaciji poznat kao "vampirski tretman"

Postupak izvođenja tretmana (30 minuta):

Pacijentu se prvo izvadi 10ml krvi iz vene koja se na licu mesta centrifugira 5 minuta. Za to vreme pacijent na regiji koja će se tretirati ima lokalni anestetik u vidu kreme.

Po završetku centrifugiranja kvi, specijalista plastične  i rekonstruktivne hirurgije, dr Tanja Kovačević, papula tehnikom pravi ubode željene regije tankom iglom.

Tragovi uboda, kao i crvenilo, nestaju u roku od 10-15 minuta pod uslovom da nema modrica.

Konačni rezultati tretmana su vidljivi za mesec dana, kada se tretman po želji može ponoviti.

Firma Regenlab je jedina koja poseduje MDR i FDA sertifikate za ovaj tretman, a upravo kitovima (epruvetama) navedene firme se vrši izdvajanje trombocita iz krvne plazme i  njihovo aktiviranje.  Time se oslobađaju faktori rasta u koži koji direktno utiču na podmlađivanje.

Istim postupkom se radi tretman povećanja gustine kose kod žena i muškaraca.

U poliklinici Euromedik će Vas dočekati iskusno i stručno medicinsko osoblje, kao i kvalitet usluge na najvišem mogućem nivou iz oblasti interne medicine, radiologije, neuropsihijatrije, a ovde rade i sve dijagnostičke i terapijske procedure.

Euromedik je najveći privatni zdravstveni sistem u Srbiji, osnovan 2002. godine sa ciljem  da korisnicima omogući najkvalitetniju medicinsku uslugu od strane vodećih specijalista i subspecijalista iz gotovo svih oblasti medicine, uz korišćenje najsavremenije i sertifikovane medicinske opreme. Euromedik se trudi da preglede obavlja po najpovoljnijim cenama, zbog čega smo afirmisani kao ustanova sa najboljim odnosom kvalitet-cena u korist klijenta.

NAPOMENA:

U Euromediku pregledamo pacijente koji imaju normalnu temperaturu i nemaju respiratorne infekcije. Na pregled je obavezno da dođete sa maskom i rukavicama, dok pratnja ostaje izvan ustanove.
 
Na ulazu se kontroliše temperatura i ukoliko imate povišenu telesnu temperaturu, kašalj ili druge respiratorne infekcije, mi nećemo moći da Vas pregledamo i u tom slučaju je potrebno da se javite u specijalizovane Kovid ambulante u Domu zdravlja. 
 
U našoj ustanovi preduzete su sve mere zaštite pacijenata. Osoblje ima kompletnu zaštitnu opremu i do sada kod nas nije bilo ni jednog slučaja Korona virusa.
 
Ustanova Euromedik se ne bavi lečenjem pacijenata koji su suspektni na Kovid 19.
 
Naglašavamo da ukoliko na pregled ne dođete sa maskom da ćete istu obavezno dobiti kod nas i da je cena 100 dinara a da se rukavice ne naplaćuju.

http://www.euromedic.rs/

http://www.domzdravljaeuromedik.com

Ocena ponude

4,9/5 (ocene: 1473)
Ivana Sve pohvale za dr Draganu Mićić, odlična doktorka, vrlo odgovorno radi svoj posao, objašnjava svaki korak, opisuje sve šta vidi u toku pregleda i prilikom gledanja ultrazvuka. ☺️
Tijana Predivna doktorka ❤️

Pitanja

Trenutno nema pitanja, možete da ostavite komentar.

Gde iskoristiti vaučer?

Euromedik

Alekse Nenadovića 7, Beograd
011/24-48-008; 011/24-44-111

Vaučer važi

do 31.3.2021.

Napomene

 • Vaučer obuhvata: PRP tretman podmlađivanja lica,vrata, dekoltea ili regije po izboru sopstvenom krvnom plazmom u Euromediku na Slaviji!
 • Vaučer se ne može iskoristiti za preglede kod konsultanata i profesora! 
 • Pregled je moguće obaviti samo kod pacijenata koji imaju normalnu temperaturu i koji nemaju respiratorne infekcije!
 • Na ulazu se kontroliše temperatura i ako imate povišenu temperaturu, kašalj ili druge respiratorne infekcije, nećete biti u mogućnosti da obavite pregled.
 • Na pregled je obavezno da dođete sa maskom i rukavicama, dok pratnja ostaje izvan ustanove.
 • Ukoliko na pregled ne dođete sa maskom, istu ćete obavezno dobiti na ulazu i njena cena je 100 dinara, dok se rukavice ne naplaćuju!
 • Obavezno je zakazivanje minimum jedan dan unapred!
 • Zbog novogodišnjih i božićnih praznika, Euromedik neće raditi 01.01, 02.01. i 07.01.2021.god.
 • Kontakt telefon: 011/24-48-008; 011/24-44-111
 • Vaučeri važe za starije od 18 godina!
 • Vaučer važi za jednu osobu!
 • Jedna osoba može da iskoristi više vaučera!
 • Ako ste sprečeni da dođete, blagovremeno obavestite bolnicu i pomerite zakazani termin, inače će Vam se vaučer računati kao iskorišćen!
 • Nakon krajnjeg označenog roka iskoristivosti, vaučer nije moguće iskoristiti!

Slične ponude