2100 din za letovanje na ZAKINTOSU- 19.09. (10 noćenja u studiju) ili NEI PORI/ LEPTOKARIJA/PARALIJA-21.09. (10 noćenja u studiju)!

13600 DIN
Ponuda je istekla

1. Zakintos smena 19.09.

Cena 2100 din/po osobi, sopstveni prevoz. To je cena samo za najam studia po osobi. U pitanju je 10 noćenja, 11 dana. Vile koje su na raspolaganju u Laganasu su: vila Alex, Stella i Spiros

Detalje o vilama možete pogledati na linku http://www.barcino.travel/letovanje-2014/leto-grcka-apartmani/laganas_97.html

Prevoz (u cenu je uračunat trajekt) ako želite doplaćujete u agenciji po redovnim cenama. Polazak je dan ranije u odnosu na ove datume.

2. Nei Pori/Leptokarija/Paralija smena 21.09.

Cena 2100 din/po osobi, sopstveni prevoz. Vile koje su na raspolaganju: Manolas, Nikiforos, Lefteris, St. George i Platon u Nei Poriju. U Leptokariji vile Afroditi, Kohili, Hariklia, Klepsidra,, Ahilion, Dafni Plus, Aegean Blue, Vasilas, Crystal, Danai. U Paraliji imamo vilu Valentinu. Detalje o vilama možete pogledati na linku http://www.barcino.travel/letovanje-2016/leto-grcka-apartmani/olimpska-rivijera_64/

Prevoz ako želite doplaćujete u agenciji po redovnim cenama. Polazak je dan ranije u odnosu na ove datume.

Uslovi za decu: do 3 god. u 1/2 sobi sa roditeljima besplatno, preko 3 god. ima svoj ležaj i plaća punu cenu vaučera.

U cenu aranžmana je uračunato: smeštaj (apartman / studio I kategorije) na bazi 10 noćenja,  usluge predstavnika agencije.

U cenu aranžmana nije uračunato: autobuski prevoz po cenovniku agencije, međunarodno zdravstveno osiguranje putnika – uplata se vrši kod organizatora putovanja po cenovnicima Delta Generali Osiguranja,  programom nenavedene usluge, individualni i ostali troškovi putnika.

Strukture su od 1/2 do 1/5 studio/apartman/duplex. Polazak za sve destinacije je dan ranije.

 


View

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pitanja

Momir
9.9.2016. 17:27
2100 din za 10 nocenja u grckoj po osobi ? Meni vise deluje kao cene po nocima(1 noc=2100)?
Kupoman
Momire, nismo pogrešili, ponuda je baš kao što piše za 10 noćenja. :)

Gde iskoristiti vaučer?

Barcino Tours

Desanke Maksimović 2/1, Beograd
011 334 00 15

Vaučer važi

do 21.9.2016.

Napomene

  • Jedan vaučer važi za jednu osobu!
  • Možete kupiti više vaučera!
  • Pre nego što uplate aranžman, a po rezervaciji kupona, obavezno pozvati agenciju da biste proverili dostupnost kapaciteta i ostavili predrezervaciju dok ne uplatite vaučer
  • Kontakt telefon:  011 334 00 15
  • Prevoz ako želite doplaćujete u agenciji po redovnim cenama. Polazak je dan ranije u odnosu na ove datume.
  • Uslovi za decu: do 3 god. u 1/2 sobi sa roditeljima besplatno, preko 3 god. ima svoj ležaj i plaća punu cenu vaučera.
  • U cenu aranžmana je uračunato: smeštaj (apartman / studio I kategorije) na bazi 10 noćenja,  usluge predstavnika agencije.
  • U cenu aranžmana nije uračunato: autobuski prevoz po cenovniku agencije, međunarodno zdravstveno osiguranje putnika – uplata se vrši kod organizatora putovanja po cenovnicima Delta Generali Osiguranja,  programom nenavedene usluge, individualni i ostali troškovi putnika.
  • Strukture su od 1/2 do 1/5 studio/apartman/duplex. Polazak za sve destinacije je dan ranije.

Slične ponude