21800 din za Open Water Diver kurs ronjenja uz međunarodni sertifikat + pet noćenja u hotelu Poseidon na plaži Jaz u Budvi! Popust 37%!

34500 DIN
Ponuda je istekla

Pripremili smo za Vas pravu morsku avanturu! Zaronite u morske dubine, doživite nezaboravno iskustvo,  istražite jedan prelepi nepoznati svet u koji ćete se sigurno zaljubiti! Bićete poptuno bezbedni uz obuku i pratnju pravih profesionalaca iz ronilačkog kluba "Svet ronjenja" koji vas iščekuju na Jazu, jednoj od najlepših plaža Jadrana!

Open Water Diver - prvi kurs kojim započinje rekreativno scuba ronjenje. Tokom obuke proći ćete 42 ronilačke veštine, koje su neophodne da bi ronjenje bilo bezbedno i zabavno. Takođe, na teorijskim predavanjima saznaćeš važne stvari o ronilačkoj opremi, fizici u ronjenju, fiziologiji, planiranju ronjenja, korišćenje RDP i opasnim stanovnicima podmorja. Za početak ti ne treba ništa od ronilačke opreme, jer ćeš u klubu dobiti kompletnu opremu. Da biste počeli sa ovim kursom neophodno je da imaš minimum 14 godina (gornja granica ne postoji) i da si prosečnog zdravlja. Posle završene obuke stiče se pravo na međunarodni sertifikat (ronilačka kartica PADI ili CMAS) koji važi u celom svetu i predstavlja dokaz tvoje obučenosti da roniš u okviru tvoje kategorije. Kao OWD (P1) maksimalna dubina do koje možeš da roniš je 18 metara. U klubu ćete dobiti kompletnu opremu za ronjenje.  Posle završene obuke stičete pravo na međunarodni sertifikat (ronilačka kartica PADI ili CMAS) koji važi u celom svetu i predstavlja dokaz Vaše obučenosti da ronite u okviru Vaše kategorije!

Tokom trajanja kursa bićete smešteni u hotelu Posejdon koji se nalazi na samoj plaži Jaz. Nakon još jednog uzbudljvog dana koji ćete provesti pod vodom uveče ćete se odmarati u udobnim sobama hotela iz kojih se pruža savršen pogled na more. Svaka soba je klimatizovana, ima svoje kupatilo, frižider, sef, televiziju sa satelitskom antenom i kao najvažnije svoju terasu na kojoj ćete uživati posmatrajući more.

Scuba Diving Team SVET RONJENJA je klub u kome ćete uz pomoć iskusnih instruktora moći da steknete svoja prva ronilačka iskustva. Ronjenje je avantura koja se pamti i jednako je uzbudljiva za devojke i muškarce svih uzrasta, kako za odrasle, tako i za decu.Ne propustite ovu sjajnu ponudu za sve Vas koji imate avanturistički duh i želju da probate nešto novo i drugačije! Kod nas nema iskusnijih i bolje opremljenih ronilaca od momaka i devojaka okupljenih u klubu „Svet Ronjenja“!

http://www.svetronjenja-sdt.rs


Pitanja

Trenutno nema pitanja, možete da ostavite komentar.

Gde iskoristiti vaučer?

Svet ronjenja, centar za sportove na vodi

Ada Ciganlija, Beograd
063/ 84 85 985

Vaučer važi

do 6.5.2013.

Napomene

  • Ponuda obuhvata: praktičan i teorijski kurs, ronilačka oprema: kurs ronjenja uz izdavanje međunarodno priznatog sertifikata, smeštaj u vili Posejdon (5 noćenja),
  • Dva termina održavanja kursa: od 26.04. do 01.05. ILI od 01.05. do 06.05. 2013. godine!
  • Možete da kupite 8 vaučera za ovu ponudu!
  • Jedan vaučer važi za jednu osobu!
  • Da biste pohađali ovaj kurs neophodno je da imate minimum 14 godina (gornja granica ne postoji) i da ste prosečnog zdravlja 
  • Po dobijanju vaučera neophodno je da kontaktirate klub "Svet Ronjenja" kako biste na vreme potvrdili Vašu rezervaciju smeštaja!
  • Telefon za informacije: 063/ 84 85 985

Slične ponude