2190 din za BRENDIRANI DIOPTRIJSKI OKVIR-najnovija kolekcija 2017 (Gio, kamos, black rose, ccdk, Charm)+HMC stakla + kontrola dioptrije + futrola sa krpicom u OČNOJ KUĆI BONIĆ na BANOVOM BRDU!

5300 DIN
Ponuda je istekla
Izaberite varijantu:

2190 din za BRENDIRANI DIOPTRIJSKI OKVIR-najnovija kolekcija 2017 (Gio,kamos,black rose,ccdk,Charm)+HMC stakla+kontrola dioptrije+futrola sa krpicom u OČNOJ KUĆI BONIĆ na BANOVOM BRDU!

Očna kuća Bonić - višegodišnji rad, stečeno iskustvo i konstantna edukacija zaposlenih u našoj očnoj kući, omogućuju nam da spremno odgovorimo na sve Vaše zahteve. Naša očna kuća opremljena je savremenim oftamološkim aparatima i posebnim mašinama za kompjuterizovano određivanje dioptrije, ugradnju stakala i lensmetriju. Nastojimo da Vam na jednom mestu pružimo kompletnu uslugu, odabir optičkih pomagala, dioptrijskih stakala, ramova i kontaktnih sočiva, kao i rastvora za čuvanje istih. Takođe posavetovaćemo Vas kako da pravilno nosite i rukujete optičkim proizvodima. Kompletna ponuda naših optičkih proizvoda ističe se izuzetnim kvalitetom i uključuje proizvode najpoznatijih domaćih i stranih brendova. Prioritet našeg rada jeste uspostavljanje korektnog odnosa sa klijentima, vođenje računa o njihovim potrebama, uz istovremenu uštedu njihovog vremena i novca. Asortiman naših proizvoda čine naočare i kontaktna sočiva.

http://ocnakucabonic.com/

Ocena ponude

5/5 (ocene: 48)
Lazar Profesionalnost
tanja Vrlo ljubazni i sa profesionalnim pristupom. Veliki izbor ramova

Pitanja

Trenutno nema pitanja, možete da ostavite komentar.

Gde iskoristiti vaučer?

Bonić d.o.o

Požeška 56, Beograd
011/354-19-41

Vaučer važi

do 21.4.2018.

Napomene

  • Jedan vaučer važi za jednu osobu!
  • Obavezno zakazivanje termina unapred!
  • Ako ste sprečeni da dođete, blagovremeno obavestite optiku  i pomerite zakazani termin, inače će Vam se vaučer računati kao iskorišćen!
  • Možete kupiti više vaučera!
  • Radno vreme: pon-petak od 9:00h do 14:00h i od 16:00h do 20:00h, subota od 9:00h do 14:00h.
  • Kontakt telefon: 011/354-19-41
  • Dioptrija: od + 6 do -6, cilindar do 2.
  • Nakon krajnjeg označenog roka iskoristivosti vaučer nije moguće iskoristiti!

Slične ponude