2190 din za tretman brazilskog ispravljanja kose Coco Choco keratinom! Popust 82%!

12000 DIN
Ponuda je istekla

Iskoristitie ovu sjajnu ponudu! Kupoman i studio lepote Atelje Kodex Vam nude Coco Choco brazilski keratinski tretman za samo 2190 din! Popust 82%!

Coco Choco brazilski keratinski tretman za oštećenu kosu, je najnapredniji, najbrži i najefikasniji način da se Vaša oštećena kosa oporavi i da joj se vrati njen prirodni izgled. Coco Choco je revolucionarni tretman koji koristi kombinaciju keratina kako bi oporavio oštećenu kosu zamenjujući njen prirodni keratin izgubljen tokom feniranja, farbanja i ostalih hemijskih procesa. Ovaj napredni tretman proizvodi keratinske nanomolekule koje preobražava u mikro granule koje su zatim učešljane u kosu. Za razliku od tradicionalnog keratinskog spreja (npr. dubinsko pranje kose), ovaj tretman u kremastoj strukturi prodire duboko u oštećenu i ispucalu dlaku bez ostavljanja suvog izgleda kose.

Drage dame, studio Lepote "Atelje Kodex" nalazi se na ekskluzivnoj lokaciji kraj Arene, preko puta restorana Novak. U izuzetnom ambijentu dočekaće Vas ljubazno i stručno osoblje spremno da vodi brigu o Vašem izgledu i neguje Vašu lepotu!

Primenom savremenih metoda i ekskluzivnih preparata studio lepote Atelje Kodex Vam pruža širok spektar usluga kao što su depilacija, masaža, nadogradnje i izlivanja noktiju i niz drugih frizersko kozmetičkih usluga!

http://www.facebook.com/pages/SALON-LEPOTE-ATELJE-KODEX/304561912889731


Pitanja

Biljana
22.3.2012. 14:34
rezervisala sam 2 vaucera..da li jos uvek mogu da uplatim??? danas???
Kupoman
Biljana, može. :)

Gde iskoristiti vaučer?

Studio lepote Atelje Kodex

Antifašističke borbe 26/22, Beograd

Vaučer važi

do 0.0.0.

Napomene

Slične ponude