2200 din za izradu i ugradnju dioptrijskih stakala + ram po izboru + futrola sa krpicom u optičarskoj radnji Loog Optic! Popust 56%!

4980 DIN
Ponuda je istekla

Ukoliko želite da promenite Vaš pogled na svet ovo je prava ponuda za to! "Kupoman" i "Loog Optic" pripremili su za Vas izradu i ugradnju dioptrijskih stakala + ram po izboru + futrolu sa krpicom uz popust od 56% i uštedu 2780 dinara!Ponuda podrazumeva izradu dioptrijskog stakla dioptrije do +/- 6 i cilindre do +/-2, kao i brendirane ramove poznatih i proverenih robnih maraki - Renato, Charm, Kind Esleg. Vreme je za nove naočare!

"Loog Optic" brine o Vašem vidu. Precizno ispituje Vaše simptome i celokupnu oftamološku istoriju i daje Vam savet oko odabira optičkih pomagala. Na jednom mestu možete naći veliki izbor dioptrijskih stakala, ramova, kontaktnih sočiva, rastvora za čuvanje i dobiti kratku obuku za bezbedno nošenje i rukovanje optičkim proizvodima. Optički proizvodi su visokoh kvaliteta, poznatih i proverenih robnih marki, iz širokog asortimana renomiranih domaćih i stranih proizvođača optike!


Pitanja

Marija
6.10.2012. 10:18
Da li mogu da uplatim u ponedeljak 08.10.2012.da li ce jos uvek da vazi ponuda?
Kupoman
Marija, naravno! :)

Gde iskoristiti vaučer?

Loog Optic

Vojvode Šupljikca 14, Beograd

Vaučer važi

do 9.11.2012.

Napomene

Slične ponude