2200 din za nadogradnju svilenih trepavica! Lepše od pravih! Popust 76%!

9000 DIN
Ponuda je istekla

Maskara Vam više neće biti potrebna uz nove, svilene trepavice koje se nadograđuju na Vaše prirodne novom metodom, za prirodan a pravi holivudski izgled! Iskoristite popust od 76% i uštedite čak 6800 dinara!

Niste zadovoljni Vašim trepavicama, a ne volite veštačke? Novi metod produžavanja trepavica svilenim nitima daje Vam onaj fini, zavodljiv pogled i tajanstven izgled, i dozvoljava da sa svojim sjajnim svilenim trepavicama plivate, sunčate se, tuširate se, pa i namigujete bez straha da ćete ih izgubiti ili da će Vam se maskara razmazati! Želite glamur, savršen izgled na fotografijama, oči kao kod lutke - nijedna frizura, niti šminker ne mogu Vam obezbediti tako glamurozan momenat koliko to mogu svilene trepavice!

Svilene trepavice su identične prirodnim, i potpuno se razlikuju od prethodnih metoda nadogradnji trepavica. Svaka nit se pojedinačno nadograđuje specijalnim lepkom na jednu prirodnu trepavicu. Trepavice su dostupne u više boja i dužina, kako bi se sasvim stopile sa Vašim prirodnim. Tretman je potpuno bezbolan i ne oštećuje Vaše prirodne trepavice, a traje između sat i dva, zavisno od broja trapavica koje se nadograđuju. Na ove trepavice možete staviti maskaru, ali nećete imati potrebe za tim jer one izgledaju vrlo upečatljivo i imaćete savršen pogled od jutra do mraka!

Salon "Nant" je  mesto gde svaki klijent može da oseti prijatnu atmosferu, ljubaznost i kvalitetnu uslugu po vrlo pristupačnim cenama. O tome svedoče godine uspešnog rada i više stotina zadovoljnih višegodišnjih klijenata! Ovde možete dobiti sve usluge vezane za negu kose, lica i tela i uštedeti sebi i novac i vreme. Dođite i uverite se i sami u to!


Pitanja

Jovana
21.5.2012. 22:50
U subotu sam uplatila ponudu. Zanima me kada ce mi na mail stici vaucer?
Kupoman
Jovana, stigao je! :)

Gde iskoristiti vaučer?

Frizersko kozmetički salon za negu licda i tela Nant

Vojvode Stepe 254, Beograd, Beograd

Vaučer važi

do 0.0.0.

Napomene

Slične ponude