2200 din za paket od 10 anticelulit masaža u salonu Charme! Popust 78%!

10000 DIN
Ponuda je istekla

Došlo je lepo lepo vreme, a Vi niste zadovoljni izgledom Vaših nogu? Nikako da se oslobodite celulita?! Još nije kasno! Mi imamo pravo i veoma delotvorno rešenje za Vas! Salon lepote "Charme"  i Kupoman spremili su za Vas paket od 10 anticelulit masaža u trajanju od pola sata po ceni od svega 2200 dinara! Započnite borbu protiv ovog upornog i dosadnog neprijatelja još danas i oslobodite se celulita što pre! Neka Vaše noge zablistaju u punom sjaju! Iskoristite popust od 78% i uštedite čak 7800 dinara!

Manuelna anticelulit masaža ima za cilj da stimuliše krvnu i limfnu cirkulaciju, omogući oslobađanje celulita iz kapsule i da ga putem organa za detoksikaciju izbaci iz vašeg organizma. Ova masaža je savršen, efikasan, potpuno neškodljiv i zdrav način da uklonite celulit! Osim što razbija slojeve celulita, anticelulit masaža poboljšava i curkulaciju, hrani i zateže kožu i daje Vam osećaj zadovoljstva što ste se rešili jednog problema! Limfna drenaža je nezamenjiv terapeutski postupak za stimulisanje cirkulacije limfe, poboljšanje venske cirkulacije i detoksikaciju organizma. Ona takođe doprinosi boljoj ishrani i regeneraciji tkiva, otklanjanju viška tečnosti i jačanju imunološkog sistema.

Dođite u salon lepote "Charme" i prepustite brigu o Vašoj lepoti stručnim i iskusnim frizerima, maserima i kozmetičarima! Osim toga, u bogatoj ponudi salona možete pronaći depilaciju, masaže, manikir, nadogradnju noktiju, a u prijatnom ambijentu ljubazno osoblje će se pobrinuti da Vam bude ugodno i da izađete u potpunosti zadovoljni njihovom uslugom!

http://www.charme.co.rs/


Pitanja

Petra
11.7.2012. 01:37
koliko traje masaza?
Kupoman
Petra, 30 minuta. :)

Gde iskoristiti vaučer?

Frizersko-kozmetički salon CHARME

Njegoševa 11, Zemun, Beograd

Vaučer važi

do 16.9.2012.

Napomene

Slične ponude