2250 din za ginekološki paket (pregled, Papa i VS, kolposkopija) u Domu zdravlja Vizim u centru Beograda! Popust 50%!

4500 DIN
Ponuda je istekla
Tri decenije poslovanja
Savremena medicinska oprema
Pouzdani lekari

"Kupoman" i Dom zdravlja "Vizim" pripremili su za Vas ponudu koja će Vam omogućiti da obavite veoma važan kompletan ginekološki pregled uz popust od 50% i uštedu 2250 dinara!

Svaka peta žena u Srbiji ide na redovne preglede kod ginekologa. Većina odlazi samo kada ima tegobe ili kada se u neposrednoj okolini, porodici ili na radnom mestu, desi da neka od njihovih rođaka ili prijateljica otkrije da je bolesna. Zdravlje je najveće bogatstvo koje imamo i zato su redovni medicinski pregledi nešto što bi nam svima trebalo postati navika. Važnost preventive nije potrebno posebno isticati, a tačnost izreke “bolje sprečiti, nego lečiti” nemoguće je osporiti! Vodite računa o sebi! Kompletan ginekološki pregled je veoma važan deo brige o zdravlju svake žene.

Ponuda obuhvata:

  • ginekološki pregled
  • kolposkopiju
  • PAPA  test
  • VS test

Uz vaučer dobijate20% popusta na ultrazvučni pregled male karlice ili transvaginalni ultrazvuk!

Dom Zdravlja Vizim se nalazi u centru grada ispod Skadarlije. Nastao je nakon 12 godina uspešnog rada Poliklinike VIZIM. Kolektiv Doma zdravlja "VIZIM" čini više od 40 stalno zaposlenih lekara i drugog medicinsko tehničkog osoblja. Radni deo doma zdravlja čine specijalističke ordinacije, ultrazvučni-doppler kabinet, kardiološki kabinet (sa ergometrijom, kompjuterizovanom spirometrijom, holterom EKG-a i TA, ehokardiografom i dopplerom srca), aparat za EEG mozga, ginekološka ordinacija sa kolposkopom, fizikalna medicina sa hidro i kinezi terapijom, laserima, magnetima, biostrujama, ultrazvukom, pedrijatrijsku, oftalmološku, dermatološku i stomatološku ordinaciju, službu medicine rada kao i kliničko-biohemijsku labaratoriju. Lekari doma zdravlja se bave daljim usavršavanjem i naučno istraživačkim radom i nosioci su brojnih stručnih nagrada na domaćim i međunaronim lekarskim kongresima!

http://www.vizim.co.rs


Pitanja

Trenutno nema pitanja, možete da ostavite komentar.

Gde iskoristiti vaučer?

DOM ZDRAVLJA VIZIM Centar

Zdravka Čelara 14a, Beograd
011 785 7777

Vaučer važi

do 15.11.2012.

Napomene

Slične ponude