23493 din za letovanje na Zakintosu, 10 noćenja + autobuski prevoz + trajekt! Polazak 11.07.! Popust 22%!

29955 DIN
Ponuda je istekla

"Kupoman" i Turistička agencija "Falcon" vode Vas na letovanje u Grčku, na prelepi Zakintos! To je najjužnije i treće po veličini jonsko ostrvo, poznato po dugim peščanim plažama, kristalnom moru tirkizne boje, blagoj mediteranskoj klimi, kornjačama, vinogradima, maslinama, bogatom istorijskom i kulturnom nasleđu! Priroda je Zakintosu podarila idilične pejzaže na severu, istoku i jugu ostrva, a na zapadnoj strani veliki broj morskih pećina, krševitih uvala i strmih litica duz obale. Najpoznatija plaža na ostrvu je Navagio sa finim belim peskom, tirkiznim morem i poznatom olupinom broda, koja je i zaštitni znak Zakintosa.  Ostrvo je i najveći prirodni rezervat na Mediteranu jedne vrste morskih kornjača zvane "Caretta caretta". Da bi se zaštitila legla i opstanak te vrste, područje je postalo nacionalni primorski park. Zakintos predstavlja pravi biser Jonskog mora! Starogrčki bogovi Artemida i Apolon su ovo ostrvo birali za odmor, zbog blage klime, idiličnih pejzaža, divnih peščanih obala, duboko plavog mora i zbog magičnih zalazaka sunca. Zbog svega ovoga i vi ćete zavoleti Zakintos! Laganas se nalazi na južnoj obali ostrva, udaljen 8 km od grada Zakintosa i 7 km od aerodroma. Smešten je u podnožju blagih brda koja se uzdižu prema planinama. Svoju najveću popularnost duguje lepim peskovitim plažama i noćnom zivotu. Laganas obala ima jednu od najboljih i najlepših plaža dugačku skoro 5 km sa peskom posutim školjkama i toplim prozirnim morem. Cela oblast je veoma poznata po velikom broju noćnih klubova i barova. Ovo nije mesto koje biste želeli da posetite ukoliko tražite miran i opuštajući odmor i najviše odgovara mladima i onima koji se tako osećaju!

Program putovanja:

 1. dan: polazak autobusa u 14:00 iz Beograda (Sava Centar - savska strana).
 2. - 11. dan: boravak na Zakintosu.
11. dan: povratak sa Zakintosa je oko 16:00 poslednjeg dana boravka.
12. dan: dolazak u Beograd.

Možete da izaberete smeštaj u jednom od dva ponuđena objekta:

  • Vila Vivian se nalazi u Laganasu, 500 m je udaljena od plaže a 300 m od centra. U sastavu vile se nalazi bazen, poolbar, sefovi, bilijar, menjačnica, parking. Svi studiji i apartmani imaju terasu, kompletno opremljenu kuhinju, internet, sef, fen i klimu.
  • Hotel Karras 3* se nalazi u mirnom delu Laganasa, 300 m je udaljen od plaže a 700 m od centra Laganasa. Sadržaj: recepcija, SAT TV, internet, parking, lobi, bazen, snack bar na bazenu, suncobrani i ležaljke, bilijar, dvorište sa roštiljem, dečija igraonica, organizacija Grčkih večeri u hotelu. Svaka soba ima kompletno opremljenu kuhinju, frižider, televizor, sef, kupatilo, balkon, radio, A/C.

Korišćenje klime se doplaćuje i doplata  iznosi u vili Vivian  5 evra dnevno, a u hotelu Karras 7 evra dnevno.

http://www.falcon.rs

falcon.travel@beotel.net


Pitanja

Stefan
29.6.2012. 11:12
Da li je ikako moguc avionski prevoz?
Kupoman
Stefane, može avion uz doplatu u agenciji! :)

Gde iskoristiti vaučer?

Falcon d.o.o.

Makenzijeva 67 ,Vracar, Beograd
011/32-85-111

Vaučer važi

do 0.0.0.

Napomene

Slične ponude