2390 din za KOMPLETAN GINEKOLOŠKI PAKET (pregled, ginekološki UZ, PAPA i VS, kolposkopija, izveštaj sa preporukama) u LUX DZ CLINICANOVA u centru BEOGRADA!

6500 DIN
Ponuda je istekla

2390 din za KOMPLETAN GINEKOLOŠKI PAKET za dame (pregled,ginekološki UZ, PAPA i VS, kolposkopija, izveštaj sa preporukama) u LUX DZ CLINICANOVA u centru BEOGRADA!

U savremeno opremljenom prostoru uz angažovanje profesionalnog medicinskog osoblja Dom zdravlja "Clinicanova" pacijentima nudi konsultacije i preglede lekara svih specijalnosti. Oprema koja se koristi u radu je sertifikovana, inovativna i prilagođena za rad kako bi lekari na najbrži, najsigurniji i najprecizniji nacin utvrdili dijagnozu. U prostorijama Doma zdravlja je i laboratorija, koja u kratkom roku dolazi do rezultata i time ubrzava tretman. Veoma su ponosni na svoj tim lekara, kojima je etika prvo načelo u postupanju sa pacijentom!

http://www.clinicanova.rs


View Clinicanova in a larger

Pitanja

Marija
20.6.2016. 14:18
Izuzetno neprofesionalno ophodjenje prema pacijentima. Morate ih sto puta zvati kako biste zakazali pregled, onda dodjete i cekate po 2 sata da dodjete na red... Sto se tice pregleda delimicno zadovoljna, posto na moje pitanje i sta sada, sta dalje, kako resiti problem koji mi je nadjem, odgovor je bio javite se svom dr koji vas vodi...

Gde iskoristiti vaučer?

Dom zdravlja Clinicanova

Višegradska 26, Beograd
011/7151-777,

Vaučer važi

do 23.7.2016.

Napomene

  • Obavezno je zakazivanje unapred!
  • Ako ste sprečeni da dođete, blagovremeno obavestite dom zdravlja i pomerite zakazani termin, inače će Vam se vaučer računati kao iskorišćen!
  • Jedna osoba može da iskoristi više vaučera!
  • Radno vreme doma zdravlja: od ponedeljka do petka od 07:30 do 20:30, subotom od 08:30 do 15:00
  • Kontakt telefon doma zdravlja: 011/7151-777,

Slične ponude