2390 din za tretman za poboljšanje zdravlja i podmlađivanje celog tela u Hiperbaričnoj komori u trajanju od 60 min-Dah života-YUBC na Novom Beogradu!

2800 DIN
Ponuda je istekla

U cenu je uključeno:

  •  tretman za poboljšanje zdravlja i podmlađivanje celog tela u Hiperbaričnoj komori u trajanju od 60 min

Hiperbarična oksigenacija je proces udisanja čistog kiseonika pod pritiskom tri puta većim od atmosferskog. U ovim uslovima, Vaša pluća mogu da prime više čistog kiseonika nego što bi mogla u normalnim okolnostima. Vaša krv potom prenosi čist kiseonik kroz celo telo čime pomaže organizmu u borbi protiv bakterija i podstiče lučenje supstanci koje ubrzavaju oporavak oštećenih ćelija. Sam tretman je prvobitno bio namenjen roniocima pri lečenju dekompresione bolesti međutim, pokazao se kao vrlo efikasna terapija za lečenje raznih bolesti. Uspešno leči razne infekcije, mehuriće vazduha u krvi i potpomaže zarastanje rana

Postoji način na koji ćete Vi dopremiti svojim ćelijama najbolju hranu, A TO JE KISEONIK! U HBC (hiperbaričnoj komori) prostor u kome boravite ispunjen je čistim kiseonikom, pa je još i povećan pritisak tj. povećanim nivoom kiseonika ubacujete u svoje ćelije, svoju kožu i unutrašnje organe visoko koncentrovan kiseonik! Cena je zanemarljiva u odnosu na prednosti koje dobijate ovim tretmanom!

Lekari često preporučuju hiperbaričnu komoru osobama koje pate od: anemije, apcesa mozga, mehurića vazduha u krvi, opekotina, dekompresijske bolesti, trovanja ugljen-monoksidom, kraš povreda, gluvoće, gangrene, infekcije kože ili kostiju koja uzrokuje izumiranje tkiva, nezarastajućih rana, radijacije, naglog gubitka vida, AIDS-a / HIV-a, alergije, alchajmerove bolesti, artritisa, astme, autizma, belove paralize, povreda mozga, raka, cerebralne paralize, hroničnog umora, ciroze, depresije, fibromialgije, gastrointestinalnog čira, bolesti srca, toplotnog udara, hepatitisa, migrene, multiple skleroze, parkinsonove bolesti, oštećenja kičmene moždine, sportskih povreda i udara.

Broj potrebnih tretmana ne može biti precizno definisan jer zavisi od oboljenja koje lečite. Na primer, ako se lečite od trovanja ugljen-monoksidom tri tretmana će obaviti posao, međutim, ako lečite nezarasle dijabetičarske rane potrebno je od 20 do 40 tretmana.

Ocena ponude

4,8/5 (ocene: 4)
Nataša Usluznost, profesionalni pristup
Ивана Sve

Pitanja

Trenutno nema pitanja, možete da ostavite komentar.

Gde iskoristiti vaučer?

Movimondo doo "Dah života"

Bulevar Mihajla Pupina 10, Beograd

Vaučer važi

do 31.10.2022.

Napomene

  • Vaučer obuhvata:Tretman za poboljšanje zdravlja i podmlađivanje celog tela u Hiperbaričnoj komori u trajanju od 60 min!
  • Jedan vaučer važi za jednu osobu!
  • Možete kupiti više vaučera!
  • Obavzno je poneti odštampan vaučer sa sobom!
  • Kontakt telefon: 064/1445520
  • Ako ste sprečeni da dođete, blagovremeno obavestite i pomerite zakazani termin, inače će Vam se vaučer računati kao iskorišćen!
  • Nakon krajnjeg označenog roka iskoristivosti, vaučer nije moguće iskoristiti!

Slične ponude