2400 din za cipelarnik sa čivilukom!

Izaberite varijantu:
cipelarnik sa čivilukom - beli
Rasprodato
cipelarnik sa čivilukom - crni
Rasprodato

Cipelarnik sa čivilukom je praktičan komad nameštaja koji omogućava organizovanje i skladištenje obuće i odeće u jednom prostoru. On se sastoji od nekoliko elemenata, uključujući police za cipele i čiviluka za kačenje kaputa, jakni i drugih odevnih predmeta.

Jedna od prednosti cipelarnika sa čivilukom je ta što on omogućava optimalno iskorišćavanje prostora u vašem domu. Cipelarnik sa čivilukom se obično postavlja u hodniku ili predsoblju, gde može da stoji uz zid, čime se maksimalno iskorišćava prostor u tom delu stana ili kuće. Kada se postavi na ovaj način, možete biti sigurni da ćete imati dovoljno mesta za odlaganje obuće i drugih stvari, bez da se osećate skučeno ili prenatrpano.

Čiviluk na cipelarniku ima više kuka i šipki za kačenje različite vrste odeće. Ovo je korisno za organizaciju vaše garderobe, jer vam omogućava da lako pronađete i izaberete ono što vam je potrebno. Čiviluk može biti visok ili nizak, što zavisi od vaših potreba i prostora u koji ga postavljate.

Još jedna prednost cipelarnika sa čivilukom je to što on pomaže da se održava čistoća i urednost u vašem domu. Kada se obuća i drugi odevni predmeti skladište na jednom mestu, lakše je održavati prostor čistim i urednim. Cipelarnik sa čivilukom takođe pomaže da se spreče ogrebotine i drugi oštećenja na vašoj obući, jer se ona skladišti na posebnim  pregradama, a ne na podu.

Cipelarnik sa čivilukom je takođe veoma funkcionalan komad nameštaja. On vam omogućava da lako organizujete svoju obuću i druge odevne predmete, što vam štedi vreme i olakšava vam svakodnevni život. Kada vam je sve na jednom mestu, lako možete da pronađete ono što vam je potrebno, a da ne tražite po čitavom stanu.

Specifikacija proizvoda:

  • Materijal:  platika
  • Visina 154cm
  • Širina 60cm
  • Dubina 29.5cm
  • Razmak između polica je 16cm
  • Broj polica za odlaganje obuće 4kom

Ocena ponude

5/5 (ocene: 1)

Pitanja

Trenutno nema pitanja, možete da ostavite komentar.

Napomene

  • Sva poručena roba Vam stiže za najviše dva radna dana od momenta rezervacije
  • Moguće lično preuzimanje na adresi Ravanička 19a
  • Roba se šalje putem Post Express-a o trošku kupca

Slične ponude