2450 din za noćenje za dvoje sa doručkom uz korišćenje RELAX centra (jakuzzi, sauna, fitness i teretana)+dva pića dobrodošlice u LUX HOTELU COUNTRY CLUB BABE na Kosmaju!

4900 DIN
Ponuda je istekla

Pripremili smo za Vas noćenje sa doručkom za dvoje uz korišćenje Spa relax centra u ekskluzivnom hotelu Country Club Babe na Kosmaju! Priuštite sebi nezaboravan dan u prelepom ambijentu i posebnoj, romantičnoj atmosferi!

U okviru kompleksa postoji Relax Club koji je namenjen svim gostima koji žele da se relaksiraju i poboljšaju svoju fizičku kondiciju. U okviru Relax Cluba nalaze se spa i fitnes zona. Spa zone nudi saunu, jakuzzi, hidromasažnu kadu i masažnu stolicu koja se dodatno plaća. Fitnes zona je opremljena vrhunskim spravama italijanskog Tehno Gyma.Relax klub još nudi i masažu (relax, sportska, voćna, kraljevska, anticelulit ili masaža čokoladom), zakup relax kluba u periodu od 21h do 23h  uz doplatu i članstvo u samom klubu. U okviru hotelskog kompleksa nalaze se i mnogobrojni dodatni sadržaji koji će upotpuniti Vaš boravak. Profesionalno uređeni tereni za tenis, odbojku na pesku, rukomet i košarku dostupni su svim ljubiteljima sporta bili profesionalci ili amateri. Ukoliko ste  ljubitelj pešačenja predlažemo Vam da istražite tajne koje skrivaju šumski putevi duž celog kompleksa.

http://www.country-club-hotel-babe.com


Pitanja

Jelena
10.7.2015. 11:46
Zanima me da li mogu da kupim kupona i iskoristim ih odjednom?
Kupoman
Jelena, možete da kupite više vaučera uz prethodnu proveru sa osobljem Country club-a Babe oko slobodnih termina i mogućnosti rezervacije povezanih dana. :)

Gde iskoristiti vaučer?

Country Club Babe

Milovana Milinkovića 51, Babe,, Kosmaj
011/787 30 47, 060/889-4721

Vaučer važi

do 10.8.2015.

Napomene

  • Obavezno je zakazivanje termina unapred!
  • Pre uplate vaučera obavezno je proveriti raspoloživost slobodnog kapaciteta!
  • Check in od 14:00, Check out od 11:00
  • Boravišna taksa nije uključena u cenu i plaća se na licu mesta (146 din po osobi po noći)
  • Korisnici vaučera mogu koristiti sve sadržaje relax cluba, osim masaža koje se dodatno plaćaju na licu mesta! Masaže je potrebno unapred zakazati!
  • Jedan vaučer važi za dve osobe!
  • Jedna osoba može da iskoristi više vaučera!
  • Kontakt telefon: 011/787 30 47, 060/889-4721

Slične ponude