2490 din za kompletnu depilaciju šećernom pastom (cele ruke, pola nogu, nausnice, plitke prepone, brazilka) u SL La Prima na Bulevaru!

Izaberite varijantu:

U cenu je uključeno:

  • kompletna depilacija šećernom pastom (cele ruke, cele noge,nausnice,plitke prepone,brazilka)

Da nežna koža, bez dlačica, izgleda mnogo primamljivije, odavno se složio celi svet. Lepota boli, ali kao što kažu "što se mora, nije teško", a uz naš kupon - nije ni skupo. Po ko zna koji put ste se uverili da brijači nisu neko rešenje, jer Vam takva svakodnevna obaveza ne treba. Uklanjanje dlačica na telu odavno već spada u higijenu, a ne u estetski tretman. Postala je deo naše redovne aktivnosti, poput frizera i zubara. Depilacijom se odstranjuju samo površinski (vidljivi) slojevi dlačica, a ukoliko želite da budete uvek glatke i mekane kože, potrebno ju je redovno ponavljati. Preporučen i optimalan vremenski raspored je jednom mesečno i to nakon završetka mesečnog ciklusa, jer je pojačan rad hormona pre i tokom ciklusa koji utiču na ubrzan rast dlačica. e odstranjuju samo površinski (vidljivi) slojevi dlačica, a ukoliko želite da budete uvek glatke i mekane kože, potrebno ju je redovno ponavljati. Preporučen i optimalan vremenski raspored je jednom mesečno i to nakon završetka mesečnog ciklusa, jer je pojačan rad hormona pre i tokom ciklusa koji utiču na ubrzan rast dlačica.

Ocena ponude

5/5 (ocene: 17)
VESNA Izuzetna i profesionalna osoba koja je uradila depilaciju. Salon je lepo opremljen, čist i uredan. Lokacija fantastična i lako se nalazi. Sve pohvale.
Danijela Kvalitet usluge, preporucujem.

Pitanja

Trenutno nema pitanja, možete da ostavite komentar.

Gde iskoristiti vaučer?

Salon La Prima

Bul.Kralja Aleksandra 160, Beograd
061/21-44-635, 064/404-84-86

Vaučer važi

do 3.11.2019.

Napomene

  • Vaučer obuhvata: kompletnu depilaciju šećernom pastom (cele ruke, cele noge,nausnice, plitke prepone, brazilka)
  • Obavezno zakazivanje termina unapred!
  • Kontakt telefon: 061/21-44-635, 064/404-84-86
  • Jedan vaučer važi za jednu osobu!
  • Možete kupiti više vaučera!
  • Ako ste sprečeni da dođete, blagovremeno pomerite zakazani termin, inače će Vam se vaučer računati kao iskorišćen!
  • Nakon krajnjeg označenog roka iskoristivosti, vaučer nije moguće iskoristiti!

Slične ponude