2490 din za noćenje za dvoje u LUX sobi uz korišćenje bazena-neograničeno + korišćenje jakuzzija (1h)+sauna (30 min)+bilijar + GRATIS dve kafe u LUX hotelu MIAMI SPA & WELLNESS sa 4*!

8470 DIN
Ponuda je istekla

2490 din za noćenje za dvoje u LUX sobi uz korišćenje bazena-neograničeno+korišćenje jakuzzija (1h)+sauna (30 min)+bilijar+GRATIS dve kafe u LUX hotelu MIAMI SPA & WELLNESS sa 4*!

Hotel Miami Spa & Wellness smešten je u mirnom delu Mirijeva, u ulici Ljubiše Miodragovića 3f. Prednost objekta leži u činjenici da je pogodan kako za poslovni, tako i za sportski turizam. U ponudi ima 8 komfornih soba, opremljenih LCD televizorom, klima uređajem i Internetom. U sklopu Miami Spa & Wellness nalazi se i Lobby Bar. Kao što i sam naziv objekta kaže, u ponudi gostima je bazen i jakuzzi. U Hotelu Miami Spa & Wellness dočekaće vas srdačan i ljubazan tim, koji će učiniti sve da vaš boravak bude prijatan. Rađen po uzoru na svetske Wellness centre, Miami Spa & Wellness predstavlja idealan prostor za odmor i razonodu, gde svako može pronaći nešto za sebe. Besplatan parking, besplatna igraonica za decu, bilijar, pikado i druge društvene igre. Provedite romantične ili opuštajuće trenutke u luksuzno opremljenoj sobi Miami Spa & Wellness.

Pitanja

Andrijana
2.9.2016. 14:07
Nocila sam u MIAMI SPA & WELLNESS hotelu, trenutno se prosiruje i pogled sa terasa nije kao sa slike, jer se sa te strane radi prosirivanje, bazen takodje nije skroz na otvorenom kao na jednoj slici, jer se iznad dize sprat. Osoblje je ljubazno, nisam imala nekih vecih problema. Sem sto sam narucila kafu, koja je bila naplacena, a u sklopu ponude su bile dve besplatne kafe. I kada smo otisli u djakuzi, pitala sam za saunu, ona je rekla da nije sigurna da je na papiru pisalo da imamo i saunu, iako je pre toga kada smo dosli rekla da imamo termin u 20h, djakuzi 1h i saunu 30min. Ja sam rekla da je pisalo i devojka je rekla upalice saunu pa da iskoristimo u toku koriscenja djakuzija. I inace 30 min saune mozete da iskoristite tokom tih sat vremena u djakuziju. Posto su u istoj prostoriji. To su bile cisto neke napomene. Pozdrav

Gde iskoristiti vaučer?

Hotel Miami Spa & Wellness

Ljubiše Miodragovića 3f, Beograd
062 854 62 24

Vaučer važi

do 8.9.2016.

Napomene

  • Jedan vaučer važi za dve osobe!
  • Možete kupiti vise kupona.
  • Obavezno je proveriti raspoloživost kapaciteta pre uplate!
  • Potvrdu rezervacije koju dobijete na mail, doneti uz vaučer i na ovaj način rezervacija je garantovana.
  • Obavezno je unapred zakazati termin!
  • Ponuda važi i za dane vikenda.
  • Kontakt telefon: +381 62 854 62 24 Kontakt mail: office@miami.rs

Slične ponude