250 din za trajnu lasersku epilaciju regije po izboru (nausnice, brada, podbradak, zulufi, linija stomaka) u Laser centru Viva! Popust 90%!

2500 DIN
Ponuda je istekla
Izaberite varijantu:

Ultrazvučna laserska epilacija regije po izboru za samo 250 din! Rešite se trajno upornih dlačica sa nausnica, brade, podbratka, zulufa ili linije stomaka proverenim nemačkim DERMAX RF LIGHT laserom u Laser centru "VIVA". DERMAX RF LIGHT je uređaj za najsavremeniju ultrazvučnu lasersku epilaciju bez bola i iritacije kože.

Većina nas već je upoznata sa tretmanom epilacije odnosno trajnog uklanjanja dlačica. Međutim, ovaj tretman se nekada radio IPL sistemima, gde su tretmani bili bolni a rezultati delimični. Za nastanak i opstanak dlake odgovorne su papile i  odgovarajući dotok hranljivih materija do papila. Permanentna i trajna oslobođenost od dlačica postiže se jedino ciljanim delovanjem na papile dlake. Uklanjanje dlačica vrši se uz pomoć laserskog snopa u kombinaciji sa ultrazvučnim zračenjem i tako se smanjuje dotok hranljivih materija papilama. Aparatom DERMAX RF Light dolazi do bržeg rezultata jer se prva 3 tretmana rade na svega 7-10 dana i tim postupkom se duplo veći broj dlaka uhvati u prvoj fazi rasta, a nakon toga se tretmani rade na 4-5 nedelja. Važno je napomenuti da zastareli IPL sistemi moraju da prave veći razmak između tretmana zbog jačine laserskog snopa koji je često i veoma bolan. Tretmani se mogu raditi i na osunčanoj koži, jer se na svakom tretmanu podešavaju parametri prema tipu kože i dlake i odgovarajućim safirnim filterima se određuje talasna dužina snopa svetlosti merena u nanometrima, tako da se posižu najbolji rezultati uz maksimalnu bezbednost Pogledajte sada svoje dlačice i pozdravite se s njima zauvek!

Laser centar "VIVA" je specijalizovan za pruzanje estetskih tretmana najnovijim sofisticiranim laserima. Sve tretmane obavljaju iskusni i školovani stomatolozi i kozmetičari. Vrhunska usluga i efekti tretmana najviše govore o njima! Dođite i uverite se i sami!

http://lasercentarviva.com


Pitanja

Mina
23.5.2013. 15:31

Regija,brade je moj problem,koliko mi je potrebno kupona da bi uradila dovoljno tretmana,posto citam da moze da se uzme vise kupona?

Kupoman

Mina, preporuka je 5 tretmana. :)

Gde iskoristiti vaučer?

Laser centar Viva

Bul. Mihaila Pupina 10i/vp63 (YUBC),, Beograd
063/123-2293

Vaučer važi

do 10.7.2013.

Napomene

  • Obavezno je zakazivanje unapred, a najkasnije 7 dana pre isteka važenja vaučera!
  • Ako ste sprečeni da dođete,  obavestite centar jedan dan ranije i pomerite zakazani termin, inače će Vam se vaučer računati kao iskorišćen!
  • Nakon isteka roka vaučer nije moguće iskoristiti!
  • Ponuda važi za ženski pol!
  • Jedna osoba može da iskoristi najviše 5 vaučera po regiji!
  • Radno vreme centra: od ponedeljka do subote od 12:00 do 20:00
  • Kontakt telefon centra: 063/123-2293

Slične ponude