2500 din za 10 ultrazvučnih anticelulit tretmana u salonu Be You Ti! Pobedite tvrdokorni celulit! Popust 91%!

27000 DIN
Ponuda je istekla

"Kupoman" i studio lepote "Be You TI" pripremili su za vas anticelulit paket koji obuhvata 10 ultrazvučnih anticelulit tretmana uz popust od 91% i uštedu 24500 dinara.

Ultrazvučna anticelulit masaža je tretman dubinskog otklanjanja celulita ultrazvučnim talasima. Pogodan je za sve, a naročito se preporučuje ženama sa izraženim kapilarima i venama. Ova mikromasaža podstiče razgradnju masnog tkiva koje je nešto tvrdokornije. Zagrevanjem kompletnog tkiva, poboljšavanjem metabolizma i cirkulacije, zvuci prodiru izuzetno duboko i izazivaju izbijanje dubokog celulita na površinu što dovodi do otklanjanje dubinskih slojeva celulita. Nemačka firma Wellcomet je patentirala specifičnu metodu ultrazvučnih tretmana rejuvenacije kože, redukcije masnog tkiva i razlaganje celulita pod nazivom LDM (Lokalna Dinamička Mikromasaža). Problem zone se tretiraju frekvencijama od 10, 1 i 3 MHz koje alteriraju izmedju 100 i 1000 puta u sekundi, čime se stimulišu ćelije kože na obnavljanje, bolju razmenu materija, čišćenje (detoksinaciju) kao i produkciju kolagena i elastina. Prednost ovog aparata u odnosu na klasične ultrazvučne aparate je što se unapred definisanim i klinički ispitanim programima frekvencija, intezitet i snaga ultrazvučnog zračenja automatski izmenjuju u toku samog tretmana koji traje 30 minuta. Odlični rezultati se postižu kod tretiranja celulita, jer ultrazvuk ne deluje samo mehanički na ćelije kože (kao kod LPG ili vakuuma ili klasične masaže) već deluje i na mikroćelijskom nivou, povećavajući poroznost membrane ćelije (što olakšava dehidrataciju iste), povećavajući likvidnost ćelijskog medjuprostora (što olakšava razmenu materija i detoksinaciju ćelija) i podstiče same ćelije na reprodukciju, kao i na lučenje kolagena (vec nakon 5 tretmana) i lučenje elastina (nakon 10 tretmana). Preporučuje se 10-12 tretmana da bi se u potpunosti razgradio celulit. Efekat je vidljiv već nakon 3-4 tretmana. Koža će biti dobrog izgleda sledećih 6 meseci do 2 godine, u zavisnosti od ishrane, načina života, kvaliteta životne sredine i genetskog faktora, tj. brzine kojom telo ponovo pravi masne grudvice. Preporučuje se da se nakon 6-8 meseci obavi 1 ili 2 tretmana obnove da bi se produžio efekat lučenja kolagena i elastina. Sam tretman je prijatan i opuštajući.

Nakon više od 5 godina uspešnog rada u Nemačkoj, "Be You Ti" donosi Beogradu inovativni koncept estetskog salona aparativne kozmetike gde se preciznost i pouzdanost nemačke medicinske tehnologije udružuje i komplementira sa prijatnom uslužnošću u lepom ambijentu. Njihov cilj je da pomoću savršenih alata i neinvazivnim medicinskim metodama, ispune Vaša visoka estetska očekivanja, stvarajući Vaše novo, slobodnije i lepše "Ja"!

http://www.be-you-t.de


Pitanja

Irena
24.7.2012. 10:12
Imam jedno pitanje.. Svih 10 tretmana moramo da iskoristimo samo za jednu regiju ili možemo da kombinujemo (npr 3 tretmana regija butine i 7 tretmana regija zadnjica)?
Kupoman
Irena, slobodno možeš da kombinuješ regije po tvojoj želji. :)

Gde iskoristiti vaučer?

Be You d.o.o

Milovana Glišića 8, Beograd, Beograd
062/8044-770, 011/3837-600

Vaučer važi

do 30.9.2012.

Napomene

Slične ponude