2500 din za 90 min u Spa apartmanu za dvoje (đakuzi, finska sauna) za privatno uživanje u Saruna wellness klubu u Hotelu Park! Popust 50 %!

5000 DIN
Ponuda je istekla

Niste uspeli da isplanirate odmor? Ponestalo Vam je ideja da iznenadite partnera? Ušli ste u kolotečinu? "Kupoman" je za Vas pronašao pravi biser u samom centru grada - Wellness i fitness klub "Saruna" u okviru hotela Park. Zaustavite vreme, izađite iz monotonije i zakoračite u Vaš lični SPA centar sa osobom do koje Vam je najviše stalo!

Uronite u potpuni luksuz uz pomoć našeg ekskluzivnog romantičnog paketa u trajanju od 90 minuta. Dozvolite sebi da budete opijeni mirisnim aromama dok uživate u đakuziju, oplemenite Vaša tela terapijom finske saune. Omogućite Vama i Vašem partneru bekstvo u svet uživanja i opuštanja u potpunoj privatnosti SPA apartmana za dvoje. Slododno otvorite oči, ovo nije san!  Iskoristite poput od 50%, uštedite 2500 dinara i priuštite svim Vašim čulima potpuni užitak, a Vašem partneru poklonite predivne trenutke u ovom omamljujućem ambijentu!

Wellness i fitness klub "Saruna" se nalazi u strogom centru u renomiranom hotelu Park i namenjen je onima koji ne pristaju na manje od centra, u najužoj poslovnoj i šoping zoni. Ljubazno osoblje širom otvorenih vrata očekuje sve koji žele da budu u centru pažnje, biznisa, uživanja i rekreacije.

http://www.wellnesssaruna.com


Pitanja

Trenutno nema pitanja, možete da ostavite komentar.

Gde iskoristiti vaučer?

Wellness Saruna

Bregovita 33, Beograd, Beograd

Vaučer važi

do 13.8.2012.

Napomene

Slične ponude