2500 din za alergološko ispitivanje na inhalacione alergene (polen, ambroziju, prašinu, grinje, perje) Vega Orl-Banovo Brdo!

2800 DIN
Ponuda je istekla

U cenu je uključeno:

  • alergološko ispitivanje na inhalacione alergene (polen, ambroziju, prašinu, grinje, perje)

Alergijski rinitis je hronični upalni proces sluznice nosa nastao kao posledica delovanja alergena. Najčešća je imunološka bolest I u svetu boluje preko 25% stanovništva. Vrlo često je udružen sa alergijskom astmom.

Najčešći alergeni su inhalacioni. Vrlo je važno na vreme dijagnostikovati I lečiti alergiju kako bi se sprečile posledice (nastanak polipa u nosu, krvarenja iz nosa, upale ušiju kod dece, razvoj i pogoršanje astme….)

PREPORUKA JE ALERGOLOŠKO ISPITIVANJE - PRICK TEST NA STANDARDNE INHALACIONE ALERGENE (polen trava, polen drveća, polen korova, perje, dlaka mačke, dlaka psa, ambrozija, grinje, gljivice-buđ, duvan, buba-švaba, kućna prašina).

SAMO ISPITIVANJE JE BEZBOLNO, NEINVAZIVNO I TRAJE 20-ak MINUTA. JEDINI USLOV za testiranje je da pacijent ne uzima lekove iz grupe antihistaminika 20ak dana pre testiranja.

U pitanju je specijalistička ordinacija koja Vam nudi kompletan otorinolaringološki pregled dece i odraslih, kao i ultrazvučnu i dopler dijagnostiku glave i vrata. Ordinacija je osnovana 2014. godine. Cilj ordinacije je kvalitetna i kompletna zdravstvena usluga od strane ljubaznog i stručnog tima u prijatnom ambijentu. Ultrazvuk štitaste žlezde, sa kolor doplerom je neinvazivna, bezbolna i pouzdana dijagnostička metoda koja ne zahteva posebnu pripremu pacijenta. Zbog jednostavnosti primene, neškodljivosti, brzine, ultrazvučna dijagnostika je na prvom mestu u algoritmu vizualizacionih dijagnostičkih metoda pregleda. Dijagnostika brojnih akutnih, subakutnih i hroničnih oboljenja štitaste žlezde autoimunih oboljenja (Hašimoto tireoiditis) patološke promene paraštitastih žlezdi promena unutar štitne žlezde: nodusi,ciste, tumorske promene... Nakon detaljne anamneze i ultrazvučnog pregleda, možemo Vas uputiti na dalja ispitivanja i lečenje, ukoliko je to potrebno. Ultrazvuk mekih tkiva vrata, pored pregleda štitaste žlezde, podrazumeva pregled svih pljuvačnih žlezdi i limfnih čvorova vrata, supraklavikularne regije vrata. Dijagnostika urođenih promena na vratu (ciste...) uvećanih limfnih čvorova u vratu (reaktivne, patološke lgl) tumora na vratu upala pluvačnih žlezdi, kao prisustvo kalcifikata u istim.

https://www.vega-orl.com/

Ocena ponude

4,9/5 (ocene: 34)
Aleksandra Nije bilo cekanja,rezultati u vrlo kratkom vremenu stigli, osoblje ljubazno
Slavko Brz dogovor oko termina.

Pitanja

Trenutno nema pitanja, možete da ostavite komentar.

Gde iskoristiti vaučer?

Specijalistička lekarska ordinacija iz oblasti otorinolaringologije Vega Orl

Žarkovaćka 21V, Beograd
011/35-72-641; 069/35-72-641; 069/35-72-642

Vaučer važi

do 28.2.2023.

Napomene

  • Vaučer obuhvata: alergološko ispitivanje na inhalacione alergene (polen, ambroziju, prašinu, grinje, perje)
  • Vaučer važi za jednu osobu!
  • Možete kupiti više vaučera!
  • Obavezno je zakazivanje minimum jedan dan unapred!
  • Obavezno je poneti odštampan vaučer sa sobom!
  • Kontakt telefoni: 011/35-72-641; 069/35-72-641; 069/35-72-642
  • Ako ste sprečeni da dođete, blagovremeno obavestite ordinaciju i pomerite zakazani termin, inače će Vam se vaučer računati kao iskorišćen!
  • Nakon krajnjeg označenog roka iskoristivosti, vaučer nije moguće iskoristiti!

Slične ponude