2500 din za kompjuterski minival voćnim kiselinama sa keratinskom negom + feniranje + pakovanje ili keratinsko ispravljanje kose u frizerskom studiju Rajka Style na Vračaru!

5700 DIN
Ponuda je istekla

Najnovija metoda za trajno kovrdžanje kose je kompjuterski minival. Na osnovu individualnog kvaliteta kose kompjuter određuje koja je vrsta preparata idealna za vas. Ceo proces traje sedam minuta, a koriste se isključivo organski preparati s keratinom, koji popunjava procvetalu vlas, oporavlja i neguje kosu. Možete da dobijete i krupne i sitne lokne, ali i talase. Traje od tri do šest meseci, zavisno od veličine lokni. Ako poželite da ponekad ispravite kosu, to nije problem. Ova metoda trajnog kovrdžanja kose se radi voćnim kiselinama i nije invanzivna na kosu i čuva njeno zdravlje.Osim toga, možete se odlučiti i za keratinsko ispravljanje kose.

U frizerskom salonu "Rajka style" možete pronaći širok asortiman usluga: modno oblikovanje kose, nadogradnju, negu kose (piling i reparacija), svečane frizure za venčanja i specijalne prilike, nijansiranje, minival, kao i školu šminkanja i školu friziranja! Budite za dlaku ispred, osetite trag u kosi!

http://frizerrajka.com


Pitanja

Marina
26.12.2012. 20:07
Da li je sisanje (koje je, pretposvljam, neophodno) ukljuceno u ovu cenu ili ne? U slucaju da nije, da li mozete da mi posaljete cenu sisanja? Hvala i pozdrav!
Kupoman
Marina, šišanje nije uključeno u cenu. Najbolje da pozoveš salon da se raspitaš. :)

Gde iskoristiti vaučer?

Frizerski salon Rajka Style

Sjenička 1 (SC Vračar), Beograd
063/660-706

Vaučer važi

do 31.3.2013.

Napomene

  • Obavezno je zakazivanje nekoliko dana unapred!
  • Ako ste sprečeni da dođete, blagovremeno obavestite salon i pomerite zakazani termin, inače će Vam se vaučer računati kao iskorišćen!
  • Jedan vaučer važi za jednu osobu!
  • Jedna osoba može da kupi više vaučera!
  • Radno vreme salona: od ponedeljka do petka od 13:00 do 19:00 i subotom od 10:00 do 16:00
  • Kontakt telefon salona: 063/660-706

Slične ponude