2500 din za kompletan ginekološki paket (pregled, kolposkopija, PAPA i VS, ginekološki ultrazvuk, palpatorni regled grudi) ili otklanjanje kondiloma u Poliklinici ANTAMEDIKA na Vračaru! Popust 58%!

6000 DIN
Ponuda je istekla

2500 din za kompletan ginekološki paket (pregled, kolposkopija, PAPA i VS, ginekološki ultrazvuk, palpatorni regled grudi) ili otklanjanje kondiloma u Poliklinici ANTAMEDIKA na Vračaru! Popust 58%! Dobijate i izveštaj lekara specijaliste nakon pregleda. Dame, mislite o vašem zdravlju!

Polikliniku "Antamedica" na Vračaru, čini tim stručnjaka spreman da u svakom trenutku svojim znanjem, iskustvom, stpljenjem i ljubaznošću brine o Vašem zdravlju poštujući najviše standarde, principe savremene medicine i preporuke Svetske zdravstvene organizacije. Prijem pacijenata obavlja se u savremeno opremljenom i toplom ambijentu u kojem će te se uvek osećati prijatno i biti dobrodošli. Poliklinika "Antamedica" koristi najsavremeniju opremu visokih tehnoloških mogućnosti koja omogućava pacijentima brzu i pouzdanu dijagnostiku i terapiju. Njihova misija je dostupnost kvalitetne i kompletne medicinske usluge uz stalno unapređenje kvaliteta rada, praćenje najsavremenijih medicinskih doktrina i usavršavanje zaposlenih sa ciljem da se pruži maksimum u prevenciji i saniranju oboljenja na dobrobit pacijenata!

http://www.antamedica.com


Pitanja

Trenutno nema pitanja, možete da ostavite komentar.

Gde iskoristiti vaučer?

Poliklinika Antamedica

Nebojšina 30, Beograd
011/344-1515, 065/344-1515

Vaučer važi

do 28.11.2013.

Napomene

  • Obavezno je zakazivanje unapred!
  • Ako ste sprečeni da dođete, blagovremeno obavestite polikliniku i pomerite zakazani termin, inače će Vam se vaučer računati kao iskorišćen!
  • Jedan vaučer važi za jednu osobu!
  • Pregledi se zakazuju u  terminima predviđenim za ovu vrstu pregleda.
  • Hitni pregledi se zakazuju u redovnim terminima po redovnoj ceni.
  • Jedna osoba može da iskoristi više vaučera!
  • Radno vreme poliklinike: od ponedeljka do petka od 11:00 do 19:00
  • Kontakt telefoni poliklinike: 011/344-1515, 065/344-1515

Slične ponude