2500 din za kompletan ginekološki pregled (pregled, kolposkopija, PAPA i VS test, ginekološki ultrazvuk, palpatorni pregled grudi) u ordinaciji Dr Milla +! Popust 70%!

8300 DIN
Ponuda je istekla

"Kupoman" i ginekološka ordinacija "Dr Milla +" pripremili su za Vas ponudu koja će Vam omogućiti da obavite veoma važan kompletan ginekološki pregled uz popust od 70% i uštedu 5800 dinara!

Svaka peta žena u Srbiji ide na redovne preglede kod ginekologa. Većina odlazi samo kada ima tegobe ili kada se u neposrednoj okolini, porodici ili na radnom mestu, desi da neka od njihovih rođaka ili prijateljica otkrije da je bolesna. Ne dozvolite da se to desi i Vama jer znate kako kažu: „Bolje sprečiti nego lečiti!“ Polazeći od činjenice koliko je zdravlje žene važno za nju samu, njenu porodicu i društvo u celini, ginekološka ordinacija "Dr Milla +" pružiće Vam kvalitetnu ginekološku uslugu vrhunskim aparatima i savremenim medicinskim uređajima, čineći ginekološki pregled bezbolnim, bezopasnim i pouzdanim!

Ponuda obuhvata:

  • ginekološki pregled
  • PAPA test
  • VS test
  • ginekološki ultrazvuk
  • kolposkopiju
  • palpatorni pregled grudi

Vodite računa o sebi! Kompletan ginekološki pregled je veoma važan deo preventive i brige o zdravlju svake žene. Petnaestogodišnje radno iskustvo ginekološke ordinacije "Dr Milla +" i stručni lekarski tim garantuje Vam da brigu o Vašem zdravlju poveravate pravim ljudima!

http://www.facebook.com/Ginekologija.Milla


Pitanja

Trenutno nema pitanja, možete da ostavite komentar.

Gde iskoristiti vaučer?

Milla klinika

Kraljice Natalije 19, Beograd
011 268 76 04, 060 688 99 30

Vaučer važi

do 2.10.2012.

Napomene

Slične ponude