2500 din za kompletan ginekološki pregled (pregled, kolposkopija, PAPA i VS test, ginekološki ultrazvuk) u ordinaciji Dr Lukić! Popust 58%!

6000 DIN
Ponuda je istekla

"Kupoman" i ginekološka ordinacija "Dr Lukić" pripremili su za Vas ponudu koja će Vam omogućiti da obavite veoma važan kompletan ginekološki pregled uz popust od 58% i uštedu 3500 dinara!

Svaka peta žena u Srbiji ide na redovne preglede kod ginekologa. Većina odlazi samo kada ima tegobe ili kada se u neposrednoj okolini, porodici ili na radnom mestu, desi da neka od njihovih rođaka ili prijateljica otkrije da je bolesna. Ne dozvolite da se to desi i Vama jer znate kako kažu: „Bolje sprečiti nego lečiti!“ Polazeći od činjenice koliko je zdravlje žene važno za nju samu, njenu porodicu i društvo u celini, ginekološka ordinacija "Dr Lukić" pružiće Vam kvalitetnu ginekološku uslugu vrhunskim aparatima i savremenim medicinskim uređajima, čineći ginekološki pregled bezbolnim, bezopasnim i pouzdanim!

Ponuda obuhvata:

  • ginekološki pregled
  • PAPA test
  • određivanje stepena vaginalnog sekreta
  • ginekološki ultrazvuk
  • kolposkopiju

Vodite računa o sebi! Kompletan ginekološki pregled je veoma važan deo preventive i brige o zdravlju svake žene. Petnaestogodišnje radno iskustvo ginekološke ordinacije "Dr Lukić" i stručni lekarski tim garantuje Vam da brigu o Vašem zdravlju poveravate pravim ljudima!


Pitanja

Jasmina
2.9.2012. 01:15
U napomenama stoji da je u ponudu uključen pregled grudi a ne i kolposkopija, dok je u opisu ponude situacija obrnuta. Šta je od toga ispravno?
Kupoman
Jasmina, ponuda obuhvata pregled, kolposkopiju, PAPA i VS test i ginekološki ultrazvuk! :)

Gde iskoristiti vaučer?

Ginekološka ordinacija Dr. Lukić

Bul.Zorana Đinđića 88, Beograd, Beograd

Vaučer važi

do 3.11.2012.

Napomene

Slične ponude