2500 din za mašinsko poliranje automobila! Popust 73%!

9200 DIN
Ponuda je istekla

"Kupoman" i servis "Bran.Co" pripremili su odličnu ponudu za Vas! Neka Vaš automobil doživi pravo osveženje u vidu mašinskog poliranja posle kojeg će izgledati kao nov i povratiti stari sjaj u potpunosti! Iskoristite popust od 73% i uštedite 6700 dinara!

Mašinsko poliranje automobila je odlično rešenje umesto farbanja radi vraćanja sjaja kod teško matiranih vozila. Efikasno je kod uklanjanje ostećenja na laku od ptičje kiseline, kamenca, slivanja rđe, smole, katrana, kao i kod ostećenja koja su nastala usled kontakta sa drugim vozilom. Takođe, 100% uklanja holograme koji se javljaju nakon češćeg pranja u vidu kružnih ogrebotina, tragove noktiju na vratima i oko brava. U postupku poliranja koristi se isključivo profesionalni alat marke Bosh i Makita i sredstva marke: 3M, Fericle, Turtle wax, Nanon.

Osim poliranja, osnovna usluga koju uspešno vrše u okviru autoperionice "Bran.Co" je dubinsko polusuvo ili mokro pranje enterijera automobila i drugih vozila. Na ovaj segment usluga orijentisali su se pre svega zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu u ovom poslu, zahvaljujući kome mogu rešiti najrazličitije probleme korisnika. Servis "Bran.co" koristi isključivo uvozne hemijske preparate koji dubinski čiste, dezinfikuju i štite unutrašnjost Vašeg automobila!

http://bran.co.rs/


Bran.co

Pitanja

Trenutno nema pitanja, možete da ostavite komentar.

Gde iskoristiti vaučer?

Bran.co tepih servis

Jelene Varijaški 39, Beograd, Beograd
064/44-22-474

Vaučer važi

do 6.1.2013.

Napomene

  • Obavezno je zakazivanje unapred
  • Ako ste sprečeni da dođete, blagovremeno obavestite servis i pomerite zakazani termin, inače će Vam se vaučer računati kao iskorišćen!
  • Jedan vaučer važi za jednu osobu!
  • Jedna osoba može iskoristiti više vaučera!
  • Radno vreme servisa: radnim danima i subotom od 09:00 do 19:00
  • Telefon servisa: 064/44-22-474

Slične ponude