2500 din za obuku vozača za A, A1 ili A2 kategoriju! Popust 69%!

8000 DIN
Ponuda je istekla

Ukoliko želite da osetite adrenalin, uzbuđenje ili jednostavno praktičnost  vožnje na motoru u neverovatnoj gradskoj saobraćajnoj gužvi, Kupoman i Auto škola "Gold signal" spremili su za Vas fantastičnu ponudu! Naučite da upravljate motorima po neverovatnoj ceni od svega 2500 dinara i iskoristite popust od 69%!

Ponuda obuhvata upis, tri časa obuke za upravljanje motorima i teškim triciklima čija je snaga motora veća od 15 KW i uput u MUP. Ako ste oduvek želeli da se provozate na motoru, sada je pravo vreme i da ostvarite tu želju!

Momci, ukoliko želite da impresionirate devojke, doživite jedinstven osećaj slobode, moći i pozitivne energije kada sednete na motor, ovo je idealan način! Takođe, ovo je ponuda i za sve devojke avanturističkog duha koje se ne plaše snažnih motora i velikih kubikaža, nego ih vide kao još jedan izazov koji treba savladati i doživeti! Iskusni instruktori iz Auto škole "Gold signal" naučiće Vas kako da savladate dvotočkaše na najjednostavniji, najlakši i pre svega, bezbedan način!

Obezbedili smo za Vas da možete da naučite da upravljate motorima bez obzira na Vaše godine. Ponuda obuvata obuku za:

  • A kategoriju (potrebno je da ste stariji od 24 godine i da posedujete dozvolu za B kategoriju)
  • A1 kategoriju (potrebno je da ste stariji od 18 godina i da imate položenu B kategoriju)
  • A2 kategoriju (potrebno je da imate više od 16 godina i položenu AM kategoriju)

Auto škola "Gold signal" uspešno posluje već dugi niz godina i može se pohvaliti velikim brojem zadovoljnih kljenata. Iskusni i profesionalni instruktori A, B i C kategorije će Vas na najbolji mogući način ovde obučiti da upravljate različitim prevoznim sredstvima i da postanete veoma vešt vozač!

http://www.goldsignal.rs


Pitanja

Trenutno nema pitanja, možete da ostavite komentar.

Gde iskoristiti vaučer?

Preduzeće za obuku vozača, turizam, trgovinu i usluge Gold signal d.o.o.

Crnotravska 4, Beograd

Vaučer važi

do 0.0.0.

Napomene

Slične ponude