2500 din za osnovni sistematski pregled za žene i muškarce (KKS i urin sa sedimentom, pregled lekara opšte prakse, BMI i telesna težina, EKG + spirometrija, UZ abdomena)-Gracia Medika!

9840 DIN
Ponuda je istekla
Pouzdani lekari
Primena najsavremenijih tehnologija
Centar grada

U cenu je uključeno:

  • osnovni sistematski pregled (KKS i urin sa sedimentom,pregled lekara opšte prakse,BMI i telesna težina,EKG+spirometrija,UZ abdomena)

U okviru Poliklinike Gracia Medika u mogućnosti smo da pacijentima ponudimo konsultacije i preglede lekara svih specijalnosti uz ekspertske preglede poznatih profesora sa Medicinskog fakulteta, kao i lekara iz renomiranih bolnica (Narodni front, VMA, Klinički centar, GAK i drugih) uz angažovanje profesionalnog medicinskog osoblja za razlicite vrste medicinskih usluga. Poliklinika Gracia Medika je specijalizovana u oblastima Opšte i Estetske hirurgije, Ginekologije, Fizijatrije, kao i u Oftalmologiji i svim granama Interne medicine(Kardiologija, Endokrinologija, Gastroenterologija, Pulmologija, Nefrologija…)Primenom najsavremenijih tehnologija i najviših medicinskih standarda, Poliklinika Gracia Medika doprinosi Vašem zdravijem životu, a kroz svoje odgovorno poslovanje i kvalitetnijoj brizi o pacijentima. Dizajnirani ambijent i ljubazno osoblje stvaraju prijatnu i blagu atmosferu u našoj Poliklinici. Veoma smo ponosni na tim lekara, kojima je etika prvo načelo u postupanju sa pacijentom. Oprema koja se koristi u radu je sertifikovana, inovativna i prilagođena za rad kako bi naši lekari na najbrži, najsigurniji i najprecizniji način utvrdili dijagnozu. Poliklinika Gracia Medika je svojom lokacijom u Centru grada, lako dostupna iz svih delova grada. Posvećeni smo Vašim potrebama, raspoloživom vremenu i zahtevima.

http://graciamedika.com


Ocena ponude

4,7/5 (ocene: 796)
Valentina Mihailovic Vec godinama posecujemo Graciu I mogu vam reci da su svi lekari izuzetno ljubazni I predani poslu. Svaka preporuka
Sonja Ljubaznos i posvećenos kojom se svi pregledi odrade.Zahvaljujem svima,

Pitanja

Trenutno nema pitanja, možete da ostavite komentar.

Gde iskoristiti vaučer?

Poliklinika Gracia Medika

Koče Popovića 7, bivša Zagrebačka, Beograd
011/3285-140; 060/4414-350

Vaučer važi

do 28.2.2021.

Napomene

  • Vaučer obuhvata: Osnovni sistematski pregled (KKS i urin sa sedimentom,pregled lekara opšte prakse,BMI i telesna težina,EKG+spirometrija,UZ abdomena)!
  • Obavezno zakazivanje termina unapred!
  • Obavezno je ponetio odštampan vaučer sa sobom i dostaviti ga poliklinici!
  • Odmah po dobijanju vaučera pozvati polikliniku na 011/3285-140, 060/4414-350 i zakazati termin pregleda!
  • Jedan vaučer važi za jednu osobu!
  • Možete kupiti više vaučera!
  • Radno vreme: od ponedeljka do petka 7.30 - 20.30h, subotom, 8.30 - 15h
  • Kontakt telefon: 011/3285-140, 060/4414-350

Slične ponude